Πρέβεζα: Σημαντικές παρεμβάσεις για ανάπλαση της παραλίας


Σημαντικές παρεμβάσεις περιλαμβάνει το τεχνικό πρόγραμμα του δημοτικού Λιμενικού ταμείου Πρέβεζας που εγκρίθηκε ομόφωνα σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και φτάνουν στο 1εκατομμύριο 50 χιλιάδες ευρώ. 



Εκτός από την επισκευή τον κρηπιδωμάτων στην παραλία της Πρέβεζας το Δημοτικό Λιμενικό ταμείο έχει προγραμματίσει να υλοποιηθούν αρκετά έργα, όπως η ανάπλαση της παραλίας, από την οδό Καρυωτάκη έως το τουριστικό περίπτερο ,η αποκατάσταση ανωδομής του λιμανιού αλλά και η προμήθεια και τοποθέτηση υπόγειων κάδων.

Σημαντικό θεωρείται ακόμη ο εκσυγχρονισμός και η συμπλήρωση υποδομών των αλιευτικών καταφυγίων Πρέβεζας και Καστροσυκιάς αλλά και οι αναπλάσεις που προβλέπονται και αφορούν την Πλατεία Ανδρούτσου, το μνημείο του Ναύτη και την περιοχή Πευκάκια.

Το τεχνικό πρόγραμμα προβλέπει ακόμη δενδροφυτεύσεις, την αξιοποίηση του ναυτικού Μουσείου, εργασίες συντήρησης και εργασίες καθαρισμού.

Παράλληλα στην τελευταία του συνεδρίαση έλαβε απόφαση για να τοποθετήσει περίπου 15 παγκάκια στην παραλιακή ζώνη, αντικαθιστώντας αυτά που έχουν καταστραφεί αλλά και εκείνα που έχουν κλαπεί.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ