Χριστουγεννιάτικη κοσμοσυρροή στα Πράμαντα


Τα ξενοδοχεία έχουν 100% πληρότητα και όλες τις μέρες υπάρχει κοσμοσυρροή στην περιοχή. Στις ταβέρνες και τις καφετέριες υπάρχει το αδιαχώρητο

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έγινε στο χωριό ο καθιερωμένος Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία του χωριού καθώς και στον κεντρικό δρόμο, με την βοήθεια του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και με την εθελοντική συμμετοχή μικρών και μεγάλων κατοίκων του χωριού. (Φώτο)



Ιδιαίτερη χαρά για τους μικρούς φίλους, αλλά και για τους μεγάλους προκάλεσε η κατασκευή από τον Δήμο το τραινάκι των Βορείων Τζουμέρκων στο οποίο μπορούσαν να μπούνε μικροί και μεγάλοι για μια βόλτα στον κεντρικό δρόμο του χωριού, καθώς και η Φάτνη με τα ζωντανά προβατάκια τα οποία παρακολουθούσαν τα μικρά παιδιά με ιδιαίτερο ενδιαφέρων και φωτογραφίζονταν κοντά στην Φάτνη, καθώς και οι μεγάλοι και διάφοροι επισκέπτες που βρέθηκαν στο χωριό αυτές τις ημέρες.

Επίσης μεγάλη συμμετοχή από τους κατοίκους είχε και κατά την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου όπου συνοδεύτηκε και με το ρίξιμο αρκετών βεγγαλικών, και αρκετές άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χωριό αυτές τις Άγιες ημέρες και θα συνεχισθούν μέχρι τα Θεοφάνεια.

 Εμφάνιση 10329100_10204880980680985_8622151138722480252_n.jpg

 Εμφάνιση 2.JPG

 Εμφάνιση 12.JPG

 Εμφάνιση 4.JPG

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ