Την Κυριακή στα Γιάννινα ο Αλέξης Τσίπρας


Στα Γιάννενα θα βρεθεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας την Κυριακή 30 Νοεμβρίου

Ο κ. Τσίπρας θα παραστεί στην σύσκεψη που θα γίνει στην Ηπειρώτικη πρωτεύουσα στα πλαίσια της επεξεργασίας και διαμόρφωσης με τους πολίτες, του συνολικού κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας και τη θεσμική ανασυγκρότηση και δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.



Στη σύσκεψη μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν οι άμεσες βασικές κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, από τον κ. Τσίπρα και οι κυβερνητικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Ήπειρο από τον κ. Μαντά. 

Η σύσκεψη θα διεξαχθεί από τις 10.30 πμ με δύο θεματικές συζητήσεις (1. Αγροτοδιατροφικό ζήτημα της Ηπείρου και 2. Διαχείριση του Νερού στην Ήπειρο) στο ξενοδοχείο Du Lac.

Θα συνεχιστεί το απόγευμα από τις 5.30 μμ, όπου και θα παρουσιαστούν οι 2 κεντρικές εισηγήσεις για τις ΑΜΕΣΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (την οποία θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας) και τις ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ (εκ μέρους της ΠΣΕ Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ, από τον βουλευτή Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά).

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ