Ζήτησαν από επιβάτες να σπρώξουν αεροπλάνο στον πάγο


Στη Ρωσία

Μπορεί να ακούγεται σαν ένα κακόγουστο αστείο για τις χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες, αλλά για τους επιβάτες σε ένα απομακρυσμένο αεροδρόμιο της Σιβηρίας δεν ήταν καθόλου αστείο, όταν τους ζητήθηκε να κατέβουν από αυτό υπό ακραίες καιρικές συνθήκες και να το σπρώξουν κατά μήκος του αεροδιάδρομου. (ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ)



Οι επιβάτες στην Ιγκάρκα, μια μικρή πόλη στο βόρειο άκρο του Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας, έμαθαν πως το αεροπλάνο τους είχε κολλήσει στο έδαφος με τη θερμοκρασία να πέφτει στους -52 βαθμούς Κελσίου.

Ένα βίντεο τους δείχνει τη στιγμή που σπρώχνουν τα φτερά για να κινηθεί το αεροπλάνο, το οποίο ήταν ένα Tupolev 134, της Katekavia, θυγατρικής της Utair, μίας από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στη Ρωσία.

Το αεροπλάνο, μετέφερε 74 επιβάτες, απογειώθηκε και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο περιφερειακό κέντρο του Κρασνογιάρσκ. Εκπρόσωπος της εταιρείας αρνήθηκε το γεγονός πως το αεροπλάνο κόλλησε.

Υπάλληλος ωστόσο του τοπικού γραφείου εισαγγελέα, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Interfax πως θα γίνει έρευνα για να μάθουν γιατί οι επιβάτες βγήκαν και έσπρωξαν το αεροπλάνο.

«Έσπρωξαν το αεροπλάνο σαν να ήταν ένα αυτοκίνητο που είχε κολλήσει, το οποίο απαγορεύεται κατηγορηματικά δεδομένου ότι μπορεί να βλάψει το εξωτερικό του, για παράδειγμα» δήλωσε στο πρακτορείο.

Πηγή: Guardian

 ethnos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ