Πρωτιά Αρτινής μαθήτριας σε πανελλήνιο διαγωνισμό


-Στις 30 Σεπτεμβρίου η μαθήτρια θα βραβευτεί μαζί και με υπόλοιπους μαθητές που αριστεύσανε, στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα

Σε Πανελλήνιο διαγωνισμό Έκθεσης με θέμα «η συμβολή της Φιλικής Εταιρείας στη σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Έθνους με αφορμή τα 200 χρόνια απο την Ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας» η 12χρονη μαθήτρια από την Άρτα, Θεοδώρα Βαρέλη πήρε το βραβείο της καλύτερης έκθεσης... 




Η Θεοδώρα Βαρέλη από το Κομπότι Άρτας εκτός από καλή μαθήτρια είναι και αθλήτρια του τμήματος Παγκορασίδων του ΑΡΤΑ VOLLEY.

Στον συγκεκριμένο Πανελλήνιο διαγωνισμό Έκθεσης που έγινε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας αρχικά ήλθε πρώτη στις 12 Σεπτεμβρίου 2014 σε ολόκληρη την Ήπειρο. Μετέπειτα στις 22 Σεπτεμβρίου 2014 πήρε η έκθεσή της την πρώτη θέση από όλη την Ελλάδα, σε παιδιά Δημοτικών Σχολείων.

Στις 30 Σεπτεμβρίου η αρτινή μαθήτρια θα βραβευτεί μαζί και με υπόλοιπους μαθητές που αριστεύσανε, στο κτίριο της Παλαιάς Βουλής στην Αθήνα, στην επετειακή εκδήλωση για την ημέρα μνήμης και τιμής των Εθνικών Ευεργετών που οργανώνει η εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών.

taneatismikrospilias24.weebly.com/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης