Η Ήπειρος ξεπερνά ακόμη και τις Κυκλάδες!


Έρευνα: Γοητευμένοι κι ικανοποιημένοι οι τουρίστες στην Ήπειρο

Αποκαλυπτικά για την απήχηση που έχει η Ήπειρος στους τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή είναι τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΣΕΤΕ μέσω της νέας συνεργασίας με την ReviewPro, εταιρείας με ηγετική παρουσία στον τομέα μέτρησης της ψηφιακής φήμης και της χρήσης κοινωνικών μέσων των ξενοδοχείων.


Τα ποσοστά των τουριστών που δηλώνουν ικανοποιημένοι από την τοποθεσία, είναι τα υψηλότερα σε όλη τη χώρα καθώς αγγίζουν το εντυπωσιακό 93,1%. Η Ήπειρος ξεπερνά ακόμη και τις Κυκλάδες! Κι αυτό από μόνο του λέει πάρα πολλά κι αποτυπώνει τις τεράστιες δυνατότητες που έχει αυτός ο τόπος.

Εξαιρετικά υψηλά, από τα υψηλότερα σε όλη τη χώρα, είναι και τα ποσοστά των τουριστών που δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση και από τη σχέση τιμών και ποιότητας. Και για τις κατηγορίες αυτές τα ποσοστά είναι άνω του 87%, από τα υψηλότερα στη χώρα.

Με αφορμή τα στοιχεία για όλη τη χώρα, ο ΣΕΤΕ επισημαίνει την ανάγκη ιδιαίτερα προσεκτικής τιμολογιακής πολιτικής για το 2015, περαιτέρω βελτίωσης του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών και επιτάχυνσης των δημόσιων και ιδιωτικών επενδύσεων, αντιμετώπισης των μεγάλων προβλημάτων στις δημόσιες υποδομές μας και στην καθαριότητα, εμπέδωσης και διατήρησης σταθερού οικονομικού και πολιτικού περιβάλλοντος.

Με τη συγκεκριμένη συνεργασία με τη ReviewPro, που εγκαινιάσθηκε το 2014, ο ΣΕΤΕ θα μπορεί να χρησιμοποιεί το βραβευμένο σύστημα online μέτρησης φήμης της εταιρείας, αναλύοντας και παρουσιάζοντας, σε τακτικά διαστήματα, έγκυρα και πολύτιμα στοιχεία σχετικά με τους δείκτες ικανοποίησης επισκεπτών ανά προορισμό και κατηγορία καταλυμάτων.

Επίσης, συγκρίνοντας τα στοιχεία αυτά με αντίστοιχα άλλων προορισμών διεθνώς, δίνεται η δυνατότητα διαρκούς παρακολούθησης και ενημέρωσης του ανταγωνιστικού επιπέδου του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, όπως την αντιλαμβάνονται οι επισκέπτες της χώρας και παρεμβάσεων για τη διαρκή βελτίωσή και ανάπτυξη του, το οποίο και αποτελεί κεντρικό στόχο του ΣΕΤΕ.

Τέλος, τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν από το SETE Intelligence για στοχευμένες μελέτες καθώς και για προωθητικές ενέργειες της Marketing Greece.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ