Κάποτε στη Γέφυρα Τζαρή... Οι νέοι δημιουργούσαν !!


Καλοκαίρι 2010 στη Γέφυρα Τζαρή στον Άραχθο
 
Ήταν η εποχή, στην οποία κάποιοι φίλοι, νέοι τότε και ρομαντικοί, όπως οι Ανδρέας Ζιανίκας, Κώστας Τσάπαλης, Χρήστος Ζαρκάδας, Δημήτρης Τάτσης, με λίγη βοήθεια, από τον επίσης φίλο τους Δήμο Αναγνωστάκη και άλλους συγχωριανούς, δημιουργούσαν με τον δικό τους τρόπο.... (ΔΕΙΤΕ φώτο)




Δεν είχαν πάρει την σκυτάλη από κανέναν. Διοργάνωναν για χρόνια στη περιοχή, αγώνες με κανό,  μπάσκετ, βόλεϋ στη άμμο, ποδόσφαιρο στην άμμο κ.λ.π. Έτσι έδιναν μια άλλη διάσταση σ' αυτό το πανέμορφο σημείο του Αράχθου και φυσικά των Τζουμέρκων. 

Ήταν μια αναγκαία δραστηριότητα γιατί η ίδια η φύση στη προαναφερόμενη περιοχή όχι μόνο την προκαλούσε, αλλά και την απαιτούσε με την ευρύτερη έννοια του όρου...

Αυτή η δραστηριότητα από το 2012 πλέον δεν υπάρχει. Τώρα πρέπει οι νεότεροι να πάρουν τις σχετικές  πρωτοβουλίες και είναι σίγουρο ότι οι πρωτεργάτες εκείνης της εποχής θα είναι αρωγοί τους!!

Είναι σίγουρο ότι τέτοιες αθλητικές και όχι μόνο δραστηριότητες πρέπει να καθιερωθούν, αλλά να μην τα περιμένουν όλα έτοιμα... και φυσικά με δυο-τρεις ανθρώπους τίποτα δεν γίνεται...




 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ