Ο μικρός Jay πανηγύρισε το γκολ του Σαμαρά


Έξαλλα πανηγύρισε το γκολ του Γιώργου Σαμαρά στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού και ο μικρός του φίλος από την Σκωτία και οπαδός της Σέλτικ, Jay Beatty. Τι δήλωσε ο πατέρας του

 Εκατομμύρια Έλληνες τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλο τον κόσμο πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ του Γιώργου Σαμαρά που έδωσε την πρόκριση στην Εθνική Ελλάδος στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού. (Συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ)



Το ίδιο όμως ίσχυε και για τον μικρό Jay Beatty από την Σκωτία ο οποίος έγινε γνωστός σε όλους όταν ο Σαμαράς τον πήρε για να πανηγυρίσει μαζί του αγκαλιά το πρωτάθλημα της Σέλτικ.

Ο μικρός Jay Beatty που πάσχει από σύνδρομο "down" και είναι φαν όχι μόνο της Σέλτικ αλλά και προσωπικά του ίδιου του άσου της Εθνικής Ελλάδος στηρίζει την ομάδα του Φερνάντο Σάντος στο Μουντιάλ.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι για πρώτη φορά έβγαλε τα πράσινα-άσπρα και φόρεσε μπλε μπλουζάκι της Ελλάδας για να δει το ματς με την Ακτή.

Ο μικρός Jay είδε τον Σαμαρά να σκοράρει στις καθυστερήσεις του αγώνα και πραγματικά τρελάθηκε από την χαρά του όπως θα δείτε παρακάτω σε βίντεο.

"Η Ελλάδα του Σάμι θα πάρει το Μουντιάλ"

«Δε σταματούσε να φωνάζει να πανηγυρίζει. “Μπράβο, Σάμι, τα κατάφερες πάλι”, έλεγε χοροπηδώντας σε όλο το δωμάτιο. Ήταν απίστευτο συναίσθημα», δηλώνει ο πατέρας του μικρού στον Ελεύθερο Τύπο.

Μπόρεσε να μείνει ξύπνιος μέχρι το τέλος του ματς;  «Όχι, αυτό ήταν αδύνατον. Πήγε για ύπνο και του υποσχεθήκαμε ότι θα μαγνητοσκοπήσουμε τον αγώνα προκειμένου να τον παρακολουθήσει μόλις ξυπνήσει. Πριν κοιμηθεί μας είπε ότι “ο Σάμι θα σκοράρει για μένα και η Ελλάδα θα προκριθεί”! Το πρώτο πράγμα που μας ρώτησε όταν ξύπνησε ήταν το αποτέλεσμα. Όταν το έμαθε, ενθουσιάστηκε. Από το πρωί έχει δει τον αγώνα συνολικά τρεις φορές, φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας»!

Η πρόβλεψή του για τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα στους «16» ποια είναι;  «Ότι η Ελλάδα όχι μόνο θα προκριθεί και πως ο αγαπημένος του Σάμι θα κατακτήσει το Μουντιάλ. Το πιστεύει πάρα πολύ και μας το επαναλαμβάνει συνεχώς. Η αγάπη του για τον Σαμαρά και την Ελλάδα είναι τέτοια που υποστηρίζουμε οικογενειακώς τη χώρα σας και χαιρόμαστε με τη διάκρισή της. Ήταν καλύτερη κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού και άξιζε την πρόκριση». 

Τι θα ήθελε να πει ο Τζέι στον Σαμαρά;  «Να συνεχίσει να σκοράρει και να τον κάνει περήφανο»!


sport24.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ