Η Λεμεσός αποκτάει τον δικό της «Δρόμο των Αστέρων»


Η Λεμεσός αποκτάει και επίσημα πλέον τον δικό της «Δρόμο των Αστέρων» που αποσκοπεί στην προβολή ξεχωριστών προσωπικοτήτων και την προσέλκυση τουρισμού. 

Τα επίσημα εγκαίνια του έργου θα γίνουν στις 2 Ιουλίου στην αρχή της οδού Δημήτρη Μητρόπουλου (παλιά πόλη) η οποία θα στολιστεί με τα ανάγλυφα των «αστέρων» (το logo είναι η εικόνα πάνω από τον τίτλο).



Το έργο γίνεται σε συνεργασία της «CWOF Κύπρος Walk of FameLTD» και του Δήμου Λεμεσού. Η Oργανωτική Επιτροπή έθεσε ως κριτήριο για τους μελλοντικούς υποψήφιους – να πρόκειται για πρόσωπο που έχει συμβάλλει σημαντικά στην ανάπτυξη του νησιού και ευρύτερα της πολιτείας. 

Ούτε η εθνικότητα του υποψηφίου, ούτε ο τόπος διαμονής του έχει καθοριστική αξία για την επιλογή του. 

Για αρχή, γίνεται ένας μάλλον τυπικός διαχωρισμός των υποψηφιοτήτων στις εξής κατηγορίες: τέχνη, αθλητισμός, επιχειρήσεις, λογοτεχνία, ιατρική και κοινωνικό έργο. Της τελετής έναρξης θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της οποίας θα υπογραφεί η συμφωνία για τη συνεργασία μεταξύ των εμπνευστών του έργου και του Δήμου Λεμεσού. 

Κατά τη συνέντευξη Τύπου θα παρουσιαστεί επίσης το ανάγλυφο που επιλέχθηκε (star,logo) ενώ θα γίνει η τελετή βράβευσης των νικητών του ανοικτού διαγωνισμού που σχεδίασαν το “Οπτικό σύμβολο του Cyprus Walk of Fame» και των εταίρων του έργου. Θα παρουσιαστούν επίσης τα μέλη που θα απαρτίζουν την Επιτροπή Υποψηφιοτήτων του έργου.

Η τελετή έναρξης στην οδό Μητροπούλου θα γίνει στις 8.00μ.μ. με την τοποθέτηση των 2 αστέρων (πλακίδιων).

Πηγή: foni-lemesos
socialista.com.cy

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης