Σήμερα το πρώτο επεισόδιο στο δικαστικό σήριαλ του Θ.Οικονόμου


Τι υποστηρίζει στο δικόγραφο που κατέθεσε η πρώην σύζυγος 

Σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση των ασφαλιστικών  μέτρων που κατέθεσε η πρώην σύζυγός του Θανάση Οικονόμου στα δικαστήρια των Ιωαννίνων.


Με τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του πρώην συζύγου της, η 37χρονη επικοινωνιολόγος ζητά να της ανατεθεί από το δικαστήριο προσωρινά η επιμέλεια των παιδιών, καθώς και ένα επαρκές ποσό για την κάλυψη των δικών της αναγκών και των δύο παιδιών τους.

Επισημαίνει ότι λόγω της μετακόμισης στα Γιάννενα και στη συνέχεια της εγκυμοσύνης δεν έχει πλέον εργασία και μοναδικό εισόδημά της για λίγο καιρό ακόμη, είναι τα 586,08 ευρώ που λαμβάνει από τον ΟΑΕΔ, ενώ δεν διαθέτει καν κατοικήσιμο σπίτι.

Κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της ότι από την ημέρα που διακόπηκε η κοινή τους συμβίωση και μέχρι την κατάθεση της αγωγής της έδωσε μόνο 350 ευρώ, "με αποτέλεσμα σήμερα να μας συντηρούν αποκλειστικά οι γονείς μου".

Η αιτούσα υποστηρίζει ότι τα μηνιαία εισοδήματα του κ. Οικονόμου είναι περίπου 25.000 ευρώ "παρά το γεγονός ότι τόσο στη δήλωση του πόθεν έσχες του στις αρμόδιες αρχές δηλώνει πολύ λιγότερα".

Σύμφωνα με το δικόγραφο, ο πρώην σύζυγος της μετέχει με 25% στην εταιρεία Τ. Κωνσταντινίδου-Α. Οικονόμου Ο.Ε. που μισθώνει δύο 11μετρα κότερα τύπου SYN ODYSSEY 36 (το "ΣΙΛΒΑ" και το "ΝΙΚΟΛΑΣ"), αντί 2.500 ευρώ την εβδομάδα έκαστο.

Συμμετέχει επίσης στην εταιρεία Αθανάσιος Οικονόμου και ΣΙΑ Ο.Ε., με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών καφενείου- μπαρ, "με φαινομενική συμμετοχή 1% και πραγματική 85%".

Υποστηρίζει ότι ο κ. Οικονόμου "μεταβίβασε εσπευσμένα και εικονικά λίγο πριν τις εκλογές του 2012 το μερίδιο της συμμετοχής του 84% στη σταθερή συνέταιρό του σε όλες τις επιχειρήσεις Τ. Κωνσταντινίδου.

Εκτιμά ότι το καφέ-μπαρ, το οποίο βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο των Ιωαννίνων, "αποκερδαίνει αδήλωτα στην πλειονότητά τους εισοδήματα τουλάχιστον 70.000 ευρώ το μήνα"!

Για να τεκμηριώσει τον ισχυρισμό ότι ο πρώην σύζυγός της έχει μεγάλα εισοδήματα και κακώς δεν στηρίζει οικονομικά τα παιδιά του και την ίδια -παρότι της το οφείλει εξαιτίας των αλλαγών που επέβαλε στην επαγγελματική της ζωή- αναφέρει και ορισμένα στοιχεία που κατ' αυτήν επιβεβαιώνουν ότι εξακολουθεί να ζει πολυτελώς:

 "Διατηρεί επί έτη μέχρι και σήμερα πολιτικό γραφείο στο κέντρο των Ιωαννίνων με μηνιαίο μίσθωμα 500 ευρώ. Πραγματοποιεί σε μηνιαία βάση ταξίδια σε εσωτερικό και εξωτερικό και γι' αυτό είναι platinum member στην Ολυμπιακή Αεροπορία.

Έχει χρυσή πιστωτική κάρτα με όριο ανάληψης 9.000 ευρώ. Έχει πολυτελή γκαρνταρόμπα και αξεσουάρ. Οδηγεί πολυτελές αυτοκίνητο". Αναφέρει επίσης ότι ο κ. Οικονόμου έχει συνοδεία αστυνομικού, ο οποίος φέρεται αποσπασμένος τυπικά στο γραφείο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ.

Είναι δε τόση η πικρία της για τη συμπεριφορά του άλλοτε αγαπημένου της συζύγου, που δεν παραλείπει να επισημάνει ότι "ακόμη και 13 χρυσές λίρες Αγγλίας που αποτελούσαν δώρα συγγενών για τη γέννηση των παιδιών μας τις έχει κρατήσει εκείνος"

 epirusgate.blogspot.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ