Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ήρθε για να μείνει και να δημιουργήσει


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μπάμπης Πεσλής και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι χαιρετίζουν τους Δημότες του Δήμου Νικολάου Σκουφά που με την ψήφο τους τίμησαν και στήριξαν το συνδυασμό «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ». Χαιρετίζουν όλους τους δημότες που πήραν μέρος στις εκλογές ανεξάρτητα από την τοποθέτηση και την επιλογή τους. 


Η εκλογική αυτή μάχη δόθηκε κόντρα σε κατεστημένες νοοτροπίες και αντιλήψεις. Αποτέλεσε ένα σημαντικό κρίσιμο στοίχημα για την ανατροπή πελατειακών σχέσεων, υπόγειων συναλλαγών χωρίς αρχές προγράμματα και αξίες. Για τις ριζοσπαστικές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας αποτέλεσε την απαρχή μιας νέας πορείας μακράς, φυσικά δύσκολης, αλλά και ενδιαφέρουσας. Οι μύθοι των ανεξάρτητων υποψήφιων κατέρρευσαν. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αποκαλύφθηκε στους δημότες η υποταγή της νέας δημοτικής πλειοψηφίας στο άρμα της μνημονιακής και καταστροφικής για τη χώρα και την αυτοδιοίκηση πολιτικής.

Ο Δήμος βρίσκεται κοντά στην χρεοκοπία και οι δημότες του στη συντριπτική τους πλειοψηφία στα όρια της επιβίωσης. Θα δώσουμε τη μάχη από την κάθε θέση ώστε να υπάρξει πλήρης διαφάνεια και λογοδοσία. Θα δώσουμε τη μάχη για να αντιστραφεί βήμα βήμα η κατάσταση σε όλα τα μέτωπα με κάθε τρόπο επιδιώκοντας την ενεργή συμμετοχή των δημοτών, στο νέο γενικότερο πολιτικό περιβάλλον που δημιουργείται σιγά – σιγά στη χώρα.

Το εκλογικό αποτέλεσμα διέλυσε τις αυταπάτες πως συνεργασίες χωρίς αρχές με πολιτικούς κύκλου και παράγοντες, συνώνυμους με τον υποτιθέμενο «λαϊκό» πυρήνα της σημερινής μνημονιακής διακυβέρνησης, μπορούν να έχουν θετικά αποτελέσματα για την αυτοδιοίκηση και τους πολίτες. Το αντίθετο μπορεί να οδηγήσουν στην απόλυτη απαξίωση. Και έτσι καταγράφονται μετεκλογικά οι «παρά φύση» συμπριές στην κοινή συνείδηση των δημοτών.

Η αυτοδιοικητική παράταξη «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» ήρθε νέα σ΄αυτή την εκλογική μάχη και απολύτως ξένη με το παρελθόν και ιδιοτελείς προσωπικές, πολιτικές ή άλλες φιλοδοξίες. Ήρθε για να μείνει και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας νέας ριζοσπαστικής αλλά και ανατρεπτικής αυτοδιοικητικής αντίληψης, διοίκησης και διαχείρισης των δημοτικών πραγμάτων.

Αυτό το στοίχημα βάζουμε όλοι που συμμετέχουμε στην απόπειρα αυτή, νέοι αγρότες, άνεργοι υπάλληλοι «επαγγελματίες και μη της πολιτικής», γυναίκες και άντρες χωρίς πιστοποιητικά «κοινωνικού καθωσπρεπισμού», ικανοί και ανίκανοι να διαχειριστούμε υποθέσεις «γραμματισμένοι και αγράμματοι, επαγγελματίες και «λούμπεν».

Θα είμαστε παντού παρόντες, δίπλα στο Δημότη με διαρκή λογοδοσία και διαφάνεια. Θα είμαστε πραγματική αντιπολίτευση αλλά και δύναμη προτάσεων και δράσεων. Ήρθαμε χωρίς πελατειακές εξυπηρετήσεις, χωρίς υπόγειες συναλλαγές και ετερόκλητες συμφωνίες. Θα μείνουμε σταθεροί σε προγράμματα αρχές και αξίες.

Ήρθαμε σαν μία καινούργια αυτοδιοικητική παράταξη στο Δήμο Νικολάου Σκουφά και σαν τέτοια θα εξακολουθήσουμε, με τη βεβαιότητα ότι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Με μόνο σύνθημα και μία υπόσχεση: Διαρκής ανατροπή για τους πάντες και τα πάντα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης