Ο Τσιρογιάννης στο Σωματείο Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Άρτας και ραδιοΤΑΧΙ


«Θα είμαστε στο πλευρό σας, βελτιώνοντας την καθημερινότητα όλων μας» 

Στα πλαίσια του κύκλου επαφών με τους φορείς της Άρτας, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους, επισκέφθηκαν τα γραφεία του Σωματείου Αυτοκινητιστών ΤΑΞΙ Άρτας. 


Εκεί ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Σωματείου για τα προβλήματα και τις ανάγκες του κλάδου. Ο κος Τσιρογιάννης δεσμεύτηκε εξαρχής για μια καλή συνεργασία με γνώμονα πάντοτε το κοινό καλό, την αναβάθμιση της πόλης μας και την εξυπηρέτηση των πολιτών της.

Μάλιστα έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην πρόταση του Σωματείου που αφορά την καταγραφή προβλημάτων και κακοτεχνιών που οι ίδιοι οι αυτοκινητιστές καθημερινά βρίσκουν στο δρόμο τους, ενημερώνοντας το Κέντρο τους, που στη συνέχεια θα μεταφέρει τα περιστατικά στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Όπως ανέφεραν οι ιδιοκτήτες ταξί τα τελευταία χρόνια η δουλειά τους έχει μειωθεί πολύ και αν ακόμη προσθέσει κανείς το κυκλοφοριακό, την άναρχη στάθμευση, τα οξυμένα προβλήματα στην Άνω Πόλη, την κατάσταση των δρόμων, τότε καταλαβαίνει κανείς την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές.

Οι ίδιοι ζητούν μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις από τη Δημοτική Αρχή ώστε να μην βρίσκονται αντιμέτωποι και μ΄ αυτές τις δυσκολίες. Παράλληλα θέλουν να διασφαλιστούν οι χώροι εργασίας τους, δηλαδή να μην μπορούν να σταθμεύουν ιδιωτικά αυτοκίνητα στις πιάτσες τους, χρησιμοποιώντας για παράδειγμα πλαστικά κολωνάκια, οριοθετώντας τες, όπως έγινε και στην πιάτσα του νοσοκομείου.

 Ο κος Τσιρογιάννης τόνισε πως πρέπει να δοθεί βαρύτητα στη συνεργασία όλων των φορέων, ώστε να γίνονται άμεσα αντιληπτές οι αλλαγές που χρειάζεται η πόλη. Σημείωσε δε πως η προσφορά του Σ.Α.Τ.Α. στις μετακινήσεις είναι ουσιαστική και πως η Δημοτική Αρχή πρέπει να στηρίζει όλες τις ομάδες και τους κλάδους.

«Όσα ζητήματα σήμερα επισημάνατε είναι αναγκαία και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα τόσο τη δική σας όσο και των πολιτών. Θα είμαστε δίπλα σας. Δεν θέλουμε να αδικήσουμε κανέναν. Μέσα από συνεργασία θα προωθηθούν λύσεις χωρίς ιδιαίτερο οικονομικό κόστος. Με συνεργασία και εργασία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κος Τσιρογιάννης.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης