Στην Αμφιλοχία συνέλαβαν τον δράστη...των εκκλησιών


Για τρεις κλοπές που είχαν συμβεί το τελευταίο δεκαήμερο, στην Άρτα και στην Αμφιλοχία 

Ένας 24χρονος από την Άρτα συνελήφθη προχθές βράδυ  από αστυνομικούς του Α.Τ.Εμπεσού γιατί οδηγούσε δίκυκλο χωρίς να διαθέτει άδεια ωστόσο η έρευνα στη συνέχεια αποκάλυψε την εμπλοκή του σε σειρά κλοπών.

Ο 24χρονος είχε κλέψει το δίκυκλο που οδηγούσε μια εβδομάδα πριν στην Άρτα ωστόσο ήταν και ο δράστης κλοπών ,στις 20 και 21 Απριλίου, σε δύο εκκλησίες  που βρίσκονται σε οικισμούς της Φλωριάδας και του δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη Άρτας.

Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού,  τρεις κλοπές που είχαν συμβεί το τελευταίο δεκαήμερο, στην Άρτα και στην Αμφιλοχία και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 20χρονου  ημεδαπού, για διάπραξη κλοπών.

H ANAKOIΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ειδικότερα, προχθές (23-4-2014) το βράδυ, στην Αμφιλοχία, σε έλεγχο  που ενήργησαν οι αστυνομικοί, σε δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 20χρονος προέκυψε ότι, είχε κλαπεί την 17-4-2014, από 67χρονο ημεδαπό   στην Άρτα.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι, ο 20χρονος είχε  διαπράξει πριν από τέσσερις μέρες περίπου, ακόμα δύο κλοπές, σε Ιερούς   Ναούς. Πιο συγκεκριμένα ο δράστης διέρρηξε τον Ιερό Ναό του Αγίου   Παντελεήμονα στην Χρυσορράχη Αμφιλοχίας και τον Ιερό Ναό Αγίας   Παρασκευής στην Περδικορράχη Άρτας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην  Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Εμπεσού.

Διαβάστε και ΕΔΩ

agriniopress.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης