Το αεροπλάνο των ονείρων σας


Δείτε μοναδικές εικόνες

Εάν έχετε αναρωτηθεί πώς είναι να πετά κάποιος με το αόρατο jet ενός ήρωα επιστημονικής φαντασίας, τότε ίσως ήρθε η ώρα να μάθετε!


Η εταιρεία Spike Aerospace ανακοίνωσε την κατασκευή ενός υπερηχητικού τζετ, χωρίς παράθυρα, που θα διαθέτει τεράστιες οθόνες, σχεδόν σε όλο το μήκος των εσωτερικών του τοίχων.

Έξω από το αεροσκάφος, μια σειρά από κάμερες θα στέλνει εικόνες από την εξωτερική θέα σε ζωντανή μετάδοση, προσφέροντας στους επιβάτες μια μοναδική εμπειρία, που θα δίνει την αίσθηση ότι «ιππεύουν πάνω από τα σύννεφα».



Και ενώ ορισμένοι επιβάτες μπορεί να νιώθουν άβολα βλέποντας το υψόμετρο μέσω αυτής της συναρπαστικής τεχνολογίας, πολλοί άλλοι δεν θα χάσουν την ευκαιρία να κλείσουν μια θέση για ένα ταξίδι-εμπειρία ζωής!



Ένα επιπρόσθετο στοιχείο στο σουρεαλιστικό χαρακτήρα της εμπειρίας θα είναι το γεγονός ότι οι πτήσεις θα ταξιδεύουν με υπερηχητικές ταχύτητες.

Σύμφωνα με την Spike Aerospace, αυτό σημαίνει ότι τα αεροσκάφη της εταιρείας θα είναι σε θέση να ταξιδέψουν από το Λος Άντζελες στο Τόκιο σε μόλις πέντε ώρες και από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο σε μόλις τρεις!



Στις μακέτες που απεικονίζουν το εσωτερικό του αεροσκάφους, η εταιρεία έχει προσθέσει και μια οθόνη PowerPoint στους τοίχους, που αναμένεται να έχει διαδραστικό χαρακτήρα, αφού οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να παίζουν παιχνίδια ή ακόμα και να εργάζονται σα να είχαν μπροστά τους υπολογιστή.



Το υπερηχητικό τζετ Spike S -512 αναμένεται να κοστίσει περίπου 80 εκατομμύρια δολάρια και θα είναι έτοιμο τον Δεκέμβριο του 2018.

 newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης