Οι Ιταλοί κάνουν ταινία τον έρωτα του Αλέκου Παναγούλη με την Οριάνα Φαλάτσι


Ο έρωτας του Αλέκου Παναγούλη και της Οριάνα Φαλάτσι γίνεται τηλεταινία και την προσεχή Οκτώβριο θα προβληθεί στην Ιταλία από τη RAI

Οι ηθοποιοί Vittoria Belvedere (Οριάνα Φαλάτσι) και Vinicio Marchioni (Αλέκος Παναγούλης) που ενσαρκώνουν το ζευγάρι, βρέθηκαν στην Αθήνα πριν από περίπου μία εβδομάδα προκειμένου να συμμετέχουν στα γυρίσματα, εκεί ήταν και το iefimerida.gr. (Φώτο)


Οι τοποθεσίες που είχε επιλέξει ο σκηνοθέτης Marco Turco για τα γυρίσματα της τηλεταινίας «Η ζωή της Οριάνα Φαλάτσι» ήταν η Ακρόπολη, η περιοχή Κυνοσάργους -σπίτι του Παναγούλη-, καθώς και τα Τουρκοβούνια, από όπου ξεκινάει η παρακολούθηση του πρωταγωνιστή από τις Αρχές. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσιεύει το iefimerida.gr, είναι από τα γυρίσματα στην Ακρόπολη.

Αρχικά, οι συντελεστές της παραγωγής είχε αποφασίσει πως θα μείνουν αρκετές ημέρες στην Αθήνα για τα γυρίσματα, ωστόσο υποχρεώθηκαν να τα περιορίσουν στα απολύτως απαραίτητα, καθώς ήταν πολύ ακριβή η παραγωγή. Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα η σκηνή από το θανατηφόρο τροχαίο του Αλέκου Παναγούλη, να γυριστεί στη Ρώμη.

Οι συντελεστές της τηλεταινίας λάτρεψαν την Αθήνα και όπως δήλωσαν τις ημέρες που έμειναν στην πόλη, πέρασαν υπέροχα. Σε αυτό συνέβαλε και ότι έμεναν σε ξενοδοχείο στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και είχαν τη δυνατότητα, στον ελεύθερο τους χρόνο, να περπατήσουν και να ζήσουν την Αθήνα.

Την παραγωγή της τηλεταινίας στην Ιταλία την κάνει η εταιρεία Fandango. Στην Ελλάδα την ευθύνη της παραγωγής την είχε η εταιρεία Libellula Productions της Νικόλ Αλεξανδροπούλου, σε συνεργασία με την Blonde.

Μάλιστα, η Libellula Productions έχει ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες για να προβληθεί η τηλεταινία και στην Ελλάδα. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και η διερεύνηση προκειμένου να γυριστεί μία τηλεταινία στην Ελλάδα, για τη ζωή του Αλέκου Παναγούλη.












Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης