ΕΟΠΥΥ: Ο νέος αριθμός και οι πληροφορίες που παρέχει


Τηλεφωνικό κέντρο ενημέρωσης των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ θα λειτουργεί από σήμερα, προκειμένου να ενημερώνονται οι ασφαλισμένοι για το δίκτυο των συμβεβλημένων γιατρών που μπορούν να επισκεφτούν, καθώς και το πού μπορούν να βρουν ελεγκτές ιατρούς. 

Έτσι, οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να τηλεφωνούν, με αστική χρέωση, στο 210-3803470 από τις 8.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι.


Σημειώνεται, ότι ο ΕΟΠΥΥ έχει αποστείλει σε όλους τους δημάρχους της χώρας κατάλογο με τους συμβεβλημένους γιατρούς του κάθε δήμο, προκειμένου να αναρτηθούν στα δημαρχεία, στα ΚΕΠ ή σε όποιο σημείο κριθεί απαραίτητο, για να ενημερώνονται οι κάτοικοι του κάθε δήμου. Επίσης, οι ασφαλισμένοι για κάθε πληροφορία μπορούν να επισκέπτονται το site του ΕΟΠΥΥ, www.eopyy.gov.gr.

Ενημέρωση σχετικά με το ποιοι γιατροί και ποιων ειδικοτήτων είναι διαθέσιμοι στην περιοχή τους, θα παρέχεται μέσω της νέας τηλεφωνικής γραμμής στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, και όχι η δυνατότητα να κλείνουν ραντεβού, όπως διευκρίνισε ο διοικητής του ΕΟΠΥΥ, Δημήτρης Κοντός.

Στη συνέχεια οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να καλέσουν τον γιατρό που θα έχουν επιλέξει προκειμένου να κλείσουν το ραντεβού τους.

Ο νέος τηλεφωνικός αριθμός του ΕΟΠΥΥ, είναι ο 210 3803470 και θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 3 μ.μ. Οι πληροφορίες που θα παρέχει αφορούν στους συμβεβλημένους γιατρούς με τον ΕΟΠΥΥ ενώ η επίσκεψη σε αυτούς θα είναι δωρεάν για τους ασφαλισμένους.

Όπως ανέφερε ο κ. Κοντός οι πενταψήφιοι αριθμοί μέσω των οποίων έκλειναν ραντεβού οι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ δεν είναι πλέον σε ισχύ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν και την ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.eopyy.gov.gr

Ειρήνη Ν
 madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ