ΑΡΤΑ: Επιτυχία είχε το καρναβάλι γυναικών


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Καρναβάλι Γυναικών Άρτας, μια παράδοση που κρατάει χρόνια. 


Ο καιρός ήταν καλός, με αποτέλεσμα ο πεζόδρομος Σκουφά, να γεμίσει κόσμο και μια νότα χαράς και κεφιού να πλημμυρίσει την πόλη της Άρτας.

Τα θέματα ήταν κυρίως εμπνευσμένα από την «πλούσια» επικαιρότητα της οικονομικής κρίσης, των μιζών, κ.λ.π., με τις  Μ.Κ.Ο. να έχουν την τιμητική τους. Παρήλασαν τα κάτωθι γκρουπ με 8 άρματα και επικεφαλή τη Βασίλισσα του Καρναβαλιού: Μικρή αλλά αχόρταγη…και όσοι είδαν κατάλαβαν!!!

Τα θέματα ήταν: Μ.Κ.Ο. Η προστασία της Πεταλούδας, Πίπη η Φακιδομίτη, Πραμαντο-ιμάν o Μεγαλοπρεπής (Σύλλογος Πραμαντιωτών Άρτας «ΤΑ ΠΡΑΜΑΝΤΑ»), Τιγράκια (Κέντρο Ξένων Γλωσσών LCC «ΣΚΟΥΡΑ»), Φαναροφρένεια (Σύλλογος Γυναικών Φιλοθέης «Εσπερίδες»), Oίκος Λιάπη, Roc’n’ rol (Γυμναστήριο Gym G), Αngry birds (5Ο Δημοτικό Σχολείο Άρτας), Συνταξιούχοι (Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Φιλοθέης), Καουμπόυσες (Φίλοι χορευτικής δραστηριότητας Ζούμπα «Αρμονία»), Γάτες από τζάκια και κεραμιδόγατες (Aθλητικός Σύλλογος «Πύρρος» Ρυμθική Γυμναστική), Ποντικάκια (Μουσικό Σολείο), Thiς is parta, Κωλοφωτιές (Δημοτικό Σχολείο Αγ. Δημητρίου Κυράτσας), Οι μαριονέτες της Ζούμπα (Πολιτιστικός Σύλλογος Κιρκιζατών-Πλησιών), Ποιος θα πληρώσει τη νύφη, Μας ζώσανε τα φίδια (Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος “Σκουφάς”).

Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού, ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Αρταίων, το Δημοτικό Συμβούλιο και το προσωπικό των υπηρεσιών του δήμου για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση  που προσέφεραν, τη Μαρίνα Αγγελάκη, η οποία παρουσίασε την παρέλαση δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο στο καρναβάλι και όλους όσοι προσέφεραν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στη διοργάνωση.

Επίσης τις επιχειρήσεις για τις προσφορές τους: «ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ», ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ «ΣΟΥΛΗΣ», Εταιρεία Κ.S.S. Security, ΙΟΝ, Σκέντος Θεόδωρος - Ηλεκτρικά Είδη, Κων/νος Οικονομίδης - Εμπορία και SERVICE Ελαστικών, Νυφικά «Ψυχογιού», Νυφικά «Queen Wedding Salon» και Kατάστημα Μπαλονιών «Το Μπουκέτο».

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ