Διορθωτικές επεμβάσεις της Υπηρεσίας Ηλεκτροφωτισμού


Η Υπηρεσία Ηλεκτροφωτισμού του Δήμου, έχει ξεκινήσει διορθωτικές επεμβάσεις σε πολλά σημεία της πόλης της Άρτας αλλά και των Δημοτικών Ενοτήτων

Μέριμνα της υπηρεσίας, είναι η αντικατάσταση παλαιών λαμπτήρων με νέου τύπου ατμών αλογονιδίου, οι οποίες έχουν και μεγαλύτερο χρόνο ζωής, η αποκατάσταση βλαβών αλλά και η τοποθέτηση νέων φωτιστικών, όπου απαιτείται ενίσχυση του φωτισμού. 


Ενδεικτικά, κάποιες από τις εργασίες που έχουν εκτελεστεί είναι η αντικατάσταση λαμπτήρων στην περιφερειακή οδό από τη Γέφυρα, μέχρι τον κόμβο στο στρατόπεδο Παπακώστα, από τη διασταύρωση προς νεκροταφείο έως το 9ο Δημοτικό Σχολείο και κατά μήκος των οδών Βασ. Κωνσταντίνου, Αμβρακίας, Τζαβέλα και Βασιλέως Πύρου. 

Με αφορμή τις εργασίες αυτές ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού, κύριος Κέφης Δημήτριος, δήλωσε τα εξής: «Μέσα σε αυτή την οικονομική συγκυρία που έχει διαμορφωθεί, η Υπηρεσία μας καλείται να ανταπεξέλθει στο έργο της υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. 

Σε αυτό έρχεται να προστεθεί και η υποστελέχωση του τμήματος, που έχει επιβάλει το νομοθετικό πλαίσιο για τις προσλήψεις προσωπικού. Από την πλευρά μας καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επιτευχθεί ο καλύτερος σχεδιασμός και να παρέχονται στους κατοίκους του Δήμου, οι καλύτερες υπηρεσίες, τόσο με μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις, όσο και με μεγάλα έργα.»



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ