Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Αλέκος Καχριμάνης


Με μία αιφνιδιαστική κίνηση, ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, λίγο πριν την έναρξη των εργασιών της Επιτροπής Διαβούλευσης για το νέο ΕΣΠΑ, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του

Μαζί του οι τέσσερις, αιρετοί αντιπεριφερειάρχες, Τατιάνα Καλογιάννη, Στράτος Ιωάννου, Βασίλης Ψαθάς και Θωμάς Πιτούλης, οι οποίοι θα είναι εκ νέου υποψήφιοι.


Η υποψηφιότητα του Αλέκου Καχριμάνη ήταν βέβαια δεδομένη, ωστόσο ο χρόνος και ο τρόπος που έγινε εξέπληξαν ακόμη και συνεργάτες του. Χαρακτηριστικό είναι ότι την κίνηση αυτή δεν την γνώριζαν οι περισσότεροι περιφερειακοί σύμβουλοι, ενώ δεν είχε ενημερωθεί ούτε καν το σύνολο των μέσων ενημέρωσης.

Ο κ. Καχριμάνης συνέδεσε την πορεία της Περιφέρειας με το νέο ΕΣΠΑ, σημειώνοντας ότι μετά από μία τριετία κλείνει ένας κύκλος για την αιρετή περιφέρεια κι ανοίγει ένας άλλος.
 
Στη δήλωση ανακοίνωσης υποψηφιότητας, έδωσε καθαρά αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά, θυμίζοντας ότι η Περιφέρεια υπήρξε διεκδικητική και δεν δίστασε να έρθει σε αντιπαράθεση με το κεντρικό κράτος και την Κυβέρνηση.

«Λαμβάνοντας υπ' όψιν το έργο που έγινε μέχρι σήμερα και με τη διαβεβαίωση για ενίσχυση του ρόλου της Περιφέρειας στη διαχείριση του νέου ΕΣΠΑ, αποφασίσαμε να θέσουμε τον εαυτό μας στην κρίση των Ηπειρωτών», ανέφερε στη δήλωσή του.

Τόνισε αρκετές φορές, ότι η παράταξή του λειτουργεί με αυτοδιοικητικά κριτήρια και δεν επιτρέπει εμπλοκή κομματικών σχηματισμών στην Περιφέρεια.

«Στηριζόμαστε σε στελέχη του 2010 και παράλληλα απευθύνουμε κάλεσμα συνεργασίας προς όλους τους πολίτες της Ηπείρου. Κάλεσμα για μία ευρεία παράταξη με αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά», σημείωσε ο κ. Καχριμάνης.

Μαζί του κι αυτή τη φορά θα είναι οι τέσσερις αιρετοί Αντιπεριφερειάρχες οι οποίοι ήταν παρόντες στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας ενώ θα συνεχίσουν αρκετά από τα στελέχη της Αξιοβίωτης Ανάπτυξης.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ