Συνελήφθησαν στο Κομπότι για ληστεία στη Πρέβεζα


-Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για κλοπή από σπίτι σε χωριό της Πρέβεζας -Αναζητούνται δύο γυναίκες συνεργοί τους 

Συνελήφθησαν, χθες (24-02-2014) αργά το βράδυ στην Εθνική Οδό Άρτας – Αντιρρίου (κοντά στο Κομπότι Άρτας), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Άρτας,... 


...δύο ημεδαποί Ρομά (ηλικίας 27 και 19 ετών), ενώ αναζητούνται και δύο γυναίκες συνεργοί τους, κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία. 

 Ειδικότερα, χθες το πρωί στο χωριό Σκιαδά Πρέβεζας, οι δράστες εισήλθαν σε οικία 67χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ καθώς και χρυσά κοσμήματα, ενώ στην συνέχεια επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο και διέφυγαν. 

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν αργά το βράδυ κοντά στο Κομπότι Άρτας το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο άνδρες, οι οποίοι και συνελήφθησαν. 

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών τους και τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ