Με μεγάλη επιτυχία η αποκριάτικη εκδήλωση του Δήμου Αρταίων


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, χθες Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, η αποκριάτικη εκδήλωση στην παιδική χαρά της πλατείας Σκουφά

Η εκδήλωση αυτή που ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Αρταίων και της Δημοτική Πινακοθήκης, πραγματοποιήθηκε στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο της παιδικής χαράς, έργο που χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο. (Φώτο)


Έτσι, οι μικροί επισκέπτες, είχαν τη δυνατότητα να φτιάξουν αποκριάτικες μάσκες και να διασκεδάσουν στα καινούρια και ασφαλή όργανα της παιδικής χαράς, υπό τους ήχους αποκριάτικων τραγουδιών.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή, ο αντιδήμαρχος κύριος Φώτης Γεωργίου, ανέφερε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την εκδήλωση, καθώς σήμερα παραδίδεται και επίσημα η πλήρως ανακαινισμένη παιδική χαρά στους πολίτες της Άρτας. Η ανακατασκευή αυτής της παιδικής χαράς, είχε ενταχθεί για χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο, μαζί με την παιδική χαρά στον οικισμό Τσαγκαράκη Κωστακιών, η οποία παραδόθηκε και αυτή προς λειτουργία.

Στα σχέδιά μας είναι η ένταξη και άλλων δύο παιδικών χάρων, στο ίδιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέσα στο 2014. Παράλληλα, βέβαια από τις υπηρεσίες του Δήμου εκτελούνται διορθωτικές παρεμβάσεις σε όλες τις παιδικές χαρές του Δήμου, ώστε να αποκαθιστούνται τυχόν προβλήματα και τα μικρά παιδιά σε κάθε περιοχή να έχουν έναν ασφαλή και όμορφο χώρο να ψυχαγωγούνται.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ζητήσω από τους Αρτινούς πολίτες να δείξουν τον απαραίτητο σεβασμό στο χώρο, ώστε να διατηρείται η καλή του κατάσταση, καθώς οι χώροι ψυχαγωγίας των μικρών παιδιών είναι πολύτιμη και με την καλή συνεργασία όλων, μπορούν να διατηρούνται ασφαλής και λειτουργικοί»


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ