Εκδηλώσεις του Δήμου το Σάββατο των αποκριών και την Καθαρά Δευτέρα


Το Σάββατο 1 Μαρτίου, από τις 10.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., θα προσφέρονται στους δημότες και στους επισκέπτες, σουβλάκια και κρασί, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο και ο Δήμαρχος Αρταίων, κ. Γιάννης Παπαλέξης, σας προσκαλούν, την Καθαρά Δευτέρα, 3 Μαρτίου, για να γιορτάσουμε τα παραδοσιακά Κούλουμα στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κων/νος Βάγιας». 


Όσοι παραβρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν σαρακοστιανά εδέσματα και να διασκεδάσουν με ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα.  Τα νηστίσιμα, όπως χαλβάς, ελιές, τουρσί, λαγάνες, φασολάδα θα διατίθενται στο κοινό δωρεάν. 

Για την περίπτωση βροχής, φέτος ο Δήμος Αρταίων έχει κάνει πρόβλεψη με την τοποθέτηση στεγάστρου, έτσι ώστε να προφυλαχθούν οι επισκέπτες και η εκδήλωση να πραγματοποιηθεί απρόσκοπτα.

Ακόμα, το Σάββατο 1 Μαρτίου, από τις 10.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ. περίπου, θα προσφέρονται στους δημότες και στους επισκέπτες, σουβλάκια και κρασί, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης. 


Παράλληλα, την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία, στις 11:30 π.μ., παιδική διαδραστική παράσταση από τα μέλη της ομάδας « Φτου και Βγαίνω » για τους μικρούς μας φίλους με τίτλο « και οι .. κότες τρελάθηκαν!! Τι δουλειά έχουν οι κότες στο καρναβάλι; Σε τι μπελάδες μπήκε ο βασιλιάς καρνάβαλος; Ποιος τολμάει να πάει στο δράκο;»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης