Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2014

Ρωσικά ελικόπτερα πάνω από την Κριμαία


Πάνοπλα gunship Mi-24/35 της ρωσικής Αεροπορίας εισβάλλουν στην Ουκρανία 

Ρωσικά επιθετικά-gunship ελικόπτερα Mil Mi-24/35 Hind κατευθύνθηκαν προς το αεροδρόμιο της Σεβαστούπολης προκειμένου να παράσχουν κάλυψη στους Ρώσους Πεζοναύτες που χωρίς να φέρουν διακριτικά έχουν καταλάβει την περιοχή. (2 βίντεο)Τα συγκεκριμένα ελικόπτερα (επιχειρούν και με τις δυνάμεις της Εθνοφρουράς στην Κύπρο, τα οποία λόγω του όγκου πυρός τους, χαρακτηρίζονται και "εναέρια τανκς") μπορούν να μεταφέρουν μέχρι και 10 στρατιώτες με τον οπλισμό τους.

Tα ελικόπτερα, περίπου 20 στον αριθμό, ήδη προσγειώθηκαν εντός του ουκρανικού εδάφους και αποβίβασαν άνδρες της αερομεταφερόμενης Μεραρχίας της Νότιας Στρατιωτικής Περιοχής της Ρωσίας.

Την ίδια στιγμή ρωσικά αεροσκάφη κρούσης και εγγύς υποστήριξης Su-25 Frogfoot με την κάλυψη μαχητικών Su-27 πετούν μέσα στον ουκρανικό ενάειρο χώρο.

Στα αεροδρόμια Συμφερόπολης και Σεβαστούπολης (πρώτο μετέδωσε το defencenet.gr στην Ελλάδα την κατάληψή τους μέσα στη νύχτα) ενισχύεται συνεχώς η παρουσία των ενόπλων στρατιωτών με ΤΟΜΑ BTR-80.

Δείτε το βίντεο. Κόβει την ανάσα. Είναι η πρώτη κανονική επιχείρηση που συμμετέχουν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις μετά την Γεωργία.

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου