Οι γιατροί που πληρώνονται με χαμόγελα!


Την ώρα που ο ΕΟΠΥΥ δίνει, το τελειωτικό χτύπημα στους ασθενείς της χώρας, φωτεινά παραδείγματα γιατρών δίνουν ελπίδα.


Εκτός από τα κοινωνικά ιατρεία, η δράση των οποίων είναι γνωστή και αξιέπαινη, ιδιώτες και μη γιατροί προσφέρουν τις υπηρεσίες της επιστήμης τους σε όποιον έχει ανάγκη.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα :

madata.gr - Real.gr

Σχόλια

  1. "Την ώρα που ο ΕΟΠΥΥ δίνει, το τελειωτικό χτύπημα στους ασθενείς της χώρας, φωτεινά παραδείγματα γιατρών δίνουν ελπίδα."

    Σα να τα μπέρδεψες λιγάκι... είσαι και αετός πράμα!!!
    Δεν είναι ο ΕΟΠΥΥ(γιατροί και νοσηλευτικό προσωπκό) που δίνει το τελειωτικό χτύπημα στους ασθενείς, αλλά οι πολιτικές αποφάσεις που διοικούν και διέλλυσαν τον ΕΟΠΥΥ, έκλεισαν τα ιατρεία του ΙΚΑ κλπ.
    Κοινώς αυτοί που δίνουν το τελειωτικό χτύπημα στους ασθενείς είναι οι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, ο υπουργός Μπουμπούκος και τα ντόπια πράματα του Μνημονίου, Γκόγκας, Στύλιος κλπ
    'Αλλά όταν είσαι σκυφτός στους παραπάνω τότε και μόνο τότε σου φταίει το προσωπικό του ΕΟΠΠΥ που κατά τα άλλα δέχονται και εξυπηρετούν τους ασθενείς στα κοινωνικά ιατρεία και παντού..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κείμενο είναι από το madata.gr, όπως αναγράφεται ως η πηγή της ανάρτησης. Ποτέ δεν έχω σκύψει σε κανέναν δεκαετίες τώρα. Σ΄ότι αφορά τον ΑΕΤΟ μια αναδρομή στα θέματά του θα διαπιστώσει κανείς ότι οι προαναφερόμενοι "απουσιάζουν" και φωτογραφικά και με τα δελτία τύπου που μας στέλνουν... Ευχαριστούμε για την επικοινωνία !!

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ