Επίσκεψη Τσιρογιάννη στην Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης


“ Άμεση επίλυση του στεγαστικού προβλήματος του Μουσικού Σχολείου” 

Τα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, όπου και ενημερώθηκε από την Διευθύντρια κα. Χουλιάρα Δώρα, για τα θέματα εκπαίδευσης που αφορούν το Δήμο Αρταίων. 


Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η αναγκαιότητα της άμεσης επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος του Μουσικού Σχολείου, των Ειδικών Σχολείων, η κατασκευή του 5ου Γυμνασίου Άρτας, καθώς και η κατασκευή Νηπιαγωγείων στο Δήμο Αρταίων. 

Επίσης επισημάνθηκαν η προμήθεια εξοπλισμού στα σχολεία, η ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτιρίων και η επέκταση του προγράμματος ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ από το νέο ΕΣΠΑ. 

Επίσης ως μια καλή πρόταση για τον Δήμο της Άρτας, τέθηκε η δημιουργία Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) αστικού τύπου. 

Ο κος Τσιρογιάννης αφού ευχαρίστησε την κα Χουλιάρα για την ενημέρωση, δήλωσε ότι ως νέα δημοτική αρχή θα προβεί σε κάθε δυνατή ενέργεια, ώστε να ενισχυθεί και να στηριχθεί το έργο της εκπαίδευσης, που παίζει καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των μαθητών και κατ’ επέκταση στη διαμόρφωση της κοινωνία μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ