Αιτήσεις υπαγωγής στον επενδυτικό νόμο έως τέλος Φεβρουαρίου


Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τον α' κύκλο του 2014 - Πρόκειται για το νόμο 3908/2011 - Δεν θα δοθεί παράταση 

Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις υπαγωγής επενδύσεων στον επενδυτικό νόμο 3908/2011, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. 


Σύμφωνα με το υπουργείο, θα αναληφθεί άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία με την οποία θα ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για τον α' κύκλο του 2014.

Οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης της περιόδου υποβολής αιτήσεων υπαγωγής για το β’ κύκλο του 2014 θα καθοριστούν με υπουργική απόφαση.

Οι ενέργειες αυτές κρίνονται επιβεβλημένες λόγω των αλλαγών νομικού πλαισίου της Ε.Ε. για τις κρατικές ενισχύσεις, οι οποίες θα τεθούν σε εφαρμογή από το δεύτερο εξάμηνο του 2014 και προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στις διαδικασίες αξιολόγησης, ένταξης και χρηματοδότησης των ώριμων επενδυτικών σχεδίων.

Σημειώνεται ότι στις ημερομηνίες και προθεσμίες που ανακοινώνονται δεν θα δοθούν παρατάσεις λόγω των ανελαστικών χρονοδιαγραμμάτων που θέτει η Ε.Ε. για την εφαρμογή του νέου νομικού πλαισίου.

protothema.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ