Με παραποιημένα πτυχία στο νοσοκομείο της Άρτας;


Επί δώδεκα ολόκληρα χρόνια πληρώνονταν από το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή από τον Έλληνα φορολογούμενο σε θέσεις που έπρεπε προφανώς να βρίσκονται κάποιοι άλλοι


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τρεις τουλάχιστον υπάλληλοι του Νοσοκομείου της Άρτας βλέπουν πλέον την πόρτα της εξόδου από το δημόσιο, καθώς κατά τον έλεγχο που έγινε στα δικαιολογητικά τους, διαπιστώθηκε ότι έχουν παραποιήσει τα πτυχία τους!


Αξιόπιστες πηγές του Epiruspost αναφέρουν ότι πρόκειται δύο υπαλλήλους στο νοσηλευτικό τομέα κι για έναν οδηγό. Και οι τρεις βρίσκονται σε άδεια και παραπέμπονται με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης.

Προσελήφθησαν με διαγωνισμό το 2002. Όμως τώρα διαπιστώνεται ότι οι βαθμοί των πτυχίων τους, από κρατικές σχολές, είχαν παραποιηθεί. Το δώδεκα για παράδειγμα είχε γίνει δεκαοκτώ και το δεκατρία δεκαεννιά!!!

Ο έλεγχος βρίσκεται σε εξέλιξη και όσοι γνωρίζουν την κατάσταση δεν αποκλείουν την αποκάλυψη κι άλλων, παρόμοιων, υποθέσεων.

Μάλιστα όπως σημειώνουν, το θράσος περισσεύει, καθώς η παραποίηση των πτυχίων φαίνεται ότι έγινε από τους ίδιους, χωρίς καμία ανάμειξη των δημόσιων σχολών από τις οποίες προέρχονται.

Οι τρεις υπάλληλοι είναι πλέον αντιμέτωποι με την απόλυση, ενώ θα ακολουθήσει και το ποινικό μέρος της υπόθεσης. Παράλληλα αναμένεται να γίνει και καταλογισμός. Ούτε λίγο, ούτε πολύ θα ζητηθεί να επιστραφεί από τον καθένα μεγάλο μέρος των μισθών που έλαβαν όλα αυτά τα χρόνια.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης