ΠΡΕΒΕΖΑ: Στο..στόχαστρο τα πορτοφόλια υπαλλήλων


Τα πορτοφόλια υπαλλήλων δημοσίων υπηρεσιών, έχουν βάλει στο στόχαστρο κάποιοι το τελευταίο διάστημα

Χθες το μεσημέρι σημειώθηκε ένα ακόμη περιστατικό με θύμα μια υπάλληλο η οποία πήγε για ελάχιστα λεπτά για υπηρεσιακούς λόγους σε διπλανό γραφείο.


Όταν επέστρεψε διαπίστωσε ότι το πορτοφόλι της με 50 περίπου ευρώ, ταυτότητα, κάρτες , δίπλωμα οδήγησης και άλλα προσωπικά της αντικείμενα είχε κάνει φτερά.

Η ειρωνεία είναι ότι η συγκεκριμένη γυναίκα πριν από λίγους μήνες είχε πέσει και πάλι θύμα κλοπής κατά τον ίδιο τρόπο και αναγκάστηκε και πάλι να εκδώσει από την αρχή ταυτότητα , δίπλωμα οδήγησης και όλα τα υπόλοιπα έγγραφά της.

Θύματα κλοπών όμως έχουν πέσει κι άλλες εργαζόμενες του Δημαρχείου κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο.Ο άγνωστος μέχρι στιγμής, δράστης εκμεταλλεύεται ολιγόλεπτη απουσία και γνωρίζοντας προφανώς που βρίσκονται οι τσάντες αφαιρεί τα πορτοφόλια και εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με την δημοτική ραδιοφωνία Πρέβεζας,στο Δημαρχείο μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 6 κρούσματα (και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις οι ίδιοι υπάλληλοι έπεσαν θύματα κλοπής δύο φορές) ωστόσο δεν είναι ο μόνος χώρος που έχει στοχοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αντίστοιχες περιπτώσεις κλοπών έχουν
σημειωθεί στα δικαστήρια, στον ΕΟΠΥΥ και γενικότερα σε υπηρεσίες όπου υπάρχει συναλλαγή με το κοινό.

Οι ίδιες πληροφορίες μιλούν για ένα ή περισσότερα άτομα-κυρίως γυναίκες- που περιμένουν ώρα στους διαδρόμους των γραφείων , μελετούν τις κινήσεις των

epirusgate.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης