Οι Γιατροί του Κόσμου ευχαριστούν το Τμήμα Άρτας του Ερυθρού Σταυρού


Ευχαριστήρια επιστολή προς το Τμήμα Άρτας του Ερυθρού Σταυρού έστειλε το Παράρτημα Θεσσαλονίκης των Γιατρών του Κόσμου για την αποστολή φαρμάκων που είχε συγκεντρώσει ο Ερυθρός Σταυρός από προσφορές των συμπολιτών μας. 


Στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσουμε για την ακατάπαυστη υποστήριξη σας προς την οργάνωση μας και συγκεκριμένη για την προσφορά σε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων για τους αναξιοπαθούντες που υποστηρίζονται από το πολυϊατρείο μας στην Θεσσαλονίκη.

Δεδομένων των δύσκολων καιρών που διανύουμε, η δική σας συμπαράσταση αναδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του ανθρώπου για τον συνάνθρωπο και μας θυμίζει ότι έχουμε διαρκώς στο πλευρό μας άξιους συμπαραστάτες του έργου μας.

Επιτρέψτε μας λοιπόν να εκφράσουμε εκ νέου τις θερμότερες και ειλικρινέστερες ευχαριστίες μας για την ευαισθησία σας απέναντι στο έργο μας και για την προσφορά σε φάρμακα που έχουμε έλλειψη.
Ευελπιστώντας να σας έχουμε κοντά μας και στο μέλλον, ευχαριστούμε για την πολύτιμη συμβολή σας».

  Υπενθυμίζεται ότι ο Ερυθρός Σταυρός συνεχίζει να συγκεντρώνει φάρμακα που δεν έχουν λήξει και βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία τα οποία στη συνέχεια διαθέτει είτε σε άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας, κατόπιν ιατρικής συνταγής, είτε σε Κοινωνικά Φαρμακεία είτε σε φορείς όπως οι Γιατροί του Κόσμου για να βοηθούνται συνάνθρωποί μας που τα έχουν ανάγκη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης