Facebook: Η τραγωδία με την 17χρονη από τα Γιάννενα


Μια περίεργη υπόθεση, που αφορά τον θάνατο μιας ανήλικης η οποία ήλθε για χριστουγεννιάτικες διακοπές με τους γονείς της στην Αθήνα, ερευνά η Δικαιοσύνη

Ηδη έχουν συλληφθεί οι δύο τελευταίοι άνθρωποι που είδε η μαθήτρια προτού πέσει σε κώμα και οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και χρήση ναρκωτικών, αλλά και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.


Η 17χρονη έχασε τη ζωή της μέσα στο διαμέρισμα ενός 25χρονου στην Ηλιούπολη, τον οποίο φέρεται ότι γνώρισε μέσω facebook. Μαζί με τον 25χρονο ήταν και ένας φίλος του, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τις Αρχές για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Μάλιστα, οι αστυνομικοί βρήκαν στο διαμέρισμα του νεαρού δύο χρησιμοποιημένες σύριγγες με υπολείμματα ηρωίνης.

Ολα άρχισαν την περασμένη Πέμπτη, όταν η 17χρονη είπε στους γονείς της πως θα πάει να δει έναν φίλο της στην περιοχή της Ηλιούπολης. Η μικρή είχε έλθει με τους γονείς της από τα Ιωάννινα προκειμένου να κάνουν Χριστούγεννα με στενό τους συγγενή, που διαμένει μόνιμα στη Νέα Μάκρη. Η μαθήτρια φέρεται να είπε πως γνώρισε τον νεαρό μέσω facebook, ενώ πήγε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του για να την πάρει από τη Ν. Μάκρη.

Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας ο ίδιος άνθρωπος πήρε τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ και είπε πως η ανήλικη μαθήτρια λιποθύμησε μέσα στο σπίτι του και χρειάζεται ιατρική βοήθεια. Μέσα σε λίγα λεπτά η έφηβη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει σε βαθύ κώμα, ίσως λόγω χρήσης τοξικών ουσιών. Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής η κοπέλα έχασε τη μάχη με τον θάνατο, βυθίζοντας την οικογένειά της σε βαρύ πένθος.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία. Αμέσως, αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν το διαμέρισμα του νεαρού, όπου ανακάλυψαν τις δύο σύριγγες με την ηρωίνη  και χρησιμοποιημένα προφυλακτικά.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το πτώμα της άτυχης κοπέλας διαπίστωσε ότι είχε έλθει σε ερωτική επαφή πριν από το θάνατό της -μάλιστα κατά φύση και παρά φύσιν- ενώ διενεργείται και τοξικολογική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και συγκεκριμένα ηρωίνης.

Οι δύο νεαροί που βρίσκονταν στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης αμέσως μετά τη μεταφορά της έφηβης στο νοσοκομείο έσπευσαν να εξαφανιστούν, πλην όμως το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και συνελήφθησαν στο κέντρο της Αθήνας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών, αλλά και της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Οι εισαγγελικές Αρχές είναι δυνατόν να ασκήσουν επιπλέον σε βάρος των δύο συλληφθέντων δίωξη για ανθρωποκτονία και μάλιστα από πρόθεση, σύμφωνα με τα στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία, αλλά και τα αναμενόμενα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης.
Espressonews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης