ΠΑΤΡΑ: "Εφυγε" ο Σαϊνης, ο ξυπόλητος "πρίγκιπας"


Συγκίνηση κι έντονο προβληματισμό προκαλεί η είδηση του θανάτου, ανήμερα των Χριστουγέννων, ενός αστέγου μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου είχε βρει καταφύγιο

Τον ηλικιωμένο (περίπου 75 χρονών) βρήκαν νεκρό σήμερα το πρωί περίοικοι μέσα σε ένα μισογκρεμισμένο σπίτι στην οδό Δανιηλίδος.


Ο ηλικιωμένος, ήταν ολομόναχος και εδώ και λίγες μέρες κοιμόταν στο σπίτι όπου και έχασε τη ζωή του. Οι συμπολίτες που τον βρήκαν κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο άνδρα.

Πρόκειται για τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο, γνωστό και ως «Σαϊνη», ο οποίος κυκλοφορούσε πάντα ξυπόλητος και ήταν γνωστός στην περιοχή της Ανω Πόλης. Οσοι τον γνώριζαν αναφέρουν πως ήταν ένας πλακατζής, χαρούμενος άνθρωπος και καλοσυνάτος.

Μπορεί να κυκλοφορούσε ξυπόλητος, όμως τα κοστούμια του ήταν πεντακάθαρα. Ενας άνθρωπος που ζούσε στα χαλάσματα, βιοπαλαιστής από παιδί και υπερήφανος. Δεν έγινε ποτέ βάρος σε κανέναν. Είναι χαρακτηριστικό πως μπορεί να μην είχε φαγητό να φάει αλλά έδινε φαγητό σε γατάκια και σκυλάκια της συνοικίας. Στην ζωή του εργάστηκε ως πωλητής λευκών ειδών από πόρτα σε πόρτα.



Τον έλεγαν Σαϊνη γιατί ήταν εύστροφος άνθρωπος και έκανε εντύπωση σε όλους με την εξυπνάδα του.

πηγη www.dete.gr
madata.gr - Πόπη Π

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ