Τονωτική ένεση 4.500.000,00 € από το Δήμο Αρταίων


Ο Δήμος Αρταίων μέσα στο 2013 κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η εξόφληση των προμηθευτών του Δήμου να γίνεται άμεσα μετά την έκδοση των σχετικών τιμολογίων. 




Η Δημοτική Αρχή, αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις των τοπικών προμηθευτών, ενέτεινε την προσπάθεια αυτή μέσα στο Δεκέμβριο, ώστε να μπορέσει να εξοφλήσει το σύνολο των τιμολογίων του 2013.

Αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν να εξοφληθούν περίπου 4.500.000,00 ευρώ σε προμηθευτές και έργα.

Με αφορμή αυτά τα στοιχεία, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, κύριος Γεωργίου Φώτης δήλωσε: «Τα στοιχεία αυτά έρχονται να επιβεβαιώσουν την καλή οικονομική κατάσταση και ομαλή λειτουργία του Δήμου Αρταίων. Τα χρήματα αυτά, αποτελούν μια τονωτική ένεση στην αγορά της Άρτας, ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, όπου οι υποχρεώσεις των προμηθευτών είναι αυξημένες και η δύσκολη οικονομική κατάσταση των επιχειρήσεων, επιβάλει την ύπαρξη ρευστού χρήματος για την επιβίωσή τους. Η πρόθεση αυτή της Δημοτικής Αρχής να εξοφλήσει έγκαιρα όλες τις υποχρεώσεις του Δήμου, δεν θα μπορούσε να γίνει πράξη, χωρίς τη σκληρή δουλειά των υπαλλήλων, οι οποίοι επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και έφεραν εις πέρας το έργο αυτό, έχοντας να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια της γραφειοκρατίας και της πολυνομίας.»

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ