Διέρρευσε η κατάθεση της Ρούμπι, λεπτομέρειες που σοκάρουν!


-Διαβάστε τι ακριβώς γινόταν στα σεξουαλικά όργια «μπούνγκα-μπούνγκα» του Μπερλουσκόνι -Διέρρευσε στον ιταλικό τύπο η κατάθεση της Ρούμπι, με λεπτομέρειες που σοκάρουν για τα περίφημα πάρτι

Η πέτρα του σκανδάλου «Ρούμπι-γκέιτ» περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια ένα από τα περίφημα «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι στη βίλα Άρκορε το 2010 και η κατάθεση της φιλοξενείται σε μεγάλη μερίδα του ιταλικού Τύπου.



«Μετά το φαγητό πήγαμε όλοι σε μία αίθουσα, όπου πραγματοποιήθηκε το μπούνγκα-μπούνγκα. Ήμουν ήσυχη γιατί ο Λέλε Μόρα με είχε διαβεβαιώσει ότι δε θα συμμετείχα σε τίποτα που να έχει σχέση με σεξουαλική επαφή.

Στο μπούνγκα-μπούνγκα υπήρχαν γυναίκες που ήταν εντελώς γυμνές και κάποιες (Μπάρμπαρα Ντ’Ούρσο, Μάρα Καρφάνια, Αίντα Γιέσπικα, Μπελέν Ροντρίγκεζ, Μπάρμπαρα Φατζόλι και άλλες που δε θυμάμαι) αυνανίζονταν και άλλες χάιδευαν η μία την άλλη. Ο Μπερλουσκόνι ήταν ντυμένος κομψά, με σακάκι και γραβάτα κι ήταν ο μοναδικός άνδρας που συμμετείχε. Κάποια στιγμή τον θυμάμαι να γλείφει τα γεννητικά όργανα της Σάρα Τομάζι».

Η Ρούμπι υποστήριξε ότι δε συμμετείχε στο όργιο, ωστόσο πριν πάει για ύπνο, λέει ότι έριξε μερικές ματιές στο διπλανό δωμάτιο:

«Ήμουν περίεργη και σηκώθηκα λίγο αργότερα για να δω τι γίνεται στο διπλανό δωμάτιο, όπου βρισκόταν ο Μπερλουσκόνι, η Μπελέν Ροντρίγκεζ, η Νικόλ Μινέτι και η Μπάρμπαρα Φατζόλι. Η πόρτα δεν ήταν κλειδωμένη, έτσι την άνοιξα λίγο και είδα την Νικόλ Μινέτι να του κάνει στοματικό έρωτα, ενώ εκείνος φιλούσε στα γεννητικά όργανα την Μπελέν Ροντρίγκεζ και η Μπάρμπαρα Φατζόλι χόρευε γυμνή».

Αξίζει να αναφέρουμε πως την κατάθεση της Ρούμπι διαψεύδει η τηλεπερσόνα Μπελέν Ροντρίγκεζ, η οποία επιμένει ότι δε συμμετείχε στα πάρτι οργίων του Μπερλουσκόνι. Δηλώνει μάλιστα αποφασισμένη να κάνει μήνυση στην Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, διεκδικώντας αποζημίωση-μαμούθ.
madata.gr -Star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ