Λήμνος: Ερωτικό σκάνδαλο με αρχιμανδρίτη συγκλονίζει το νησί


Ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή αρχιμανδρίτη στρατιωτικό ιερέα με βαθμό λοχαγού, απασχολεί το τελευταίο διάστημα την κοινωνία της Λήμνου

Όλα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελία του ίδιου του στρατιωτικού ιερέα στο Αστυνομικό Τμήμα της Λήμνου, ο οποίος κατέθεσε μήνυση εναντίον μιας γυναίκας για παραβίαση οικογενειακής στέγης.


Όταν κλήθηκε η συγκεκριμένη γυναίκα στην Αστυνομία, αποκαλύφθηκε ότι όχι μόνο δεν ήταν μια άγνωστη, όπως ισχυρίστηκε, που μπήκε μέσα στο σπίτι του χωρίς τη δική του άδεια, αλλά ήταν ερωμένη του επί έντεκα χρόνια και είχε τα κλειδιά του σπιτιού του.

Σύμφωνα με τα όσα η ίδια γυναίκα ανέφερε, διατηρούσε στενές σχέσεις με το στρατιωτικό ιερέα, τις οποίες η ίδια χαρακτήριζε «πολύ δυνατές», σε σημείο μάλιστα που άφησε τον άντρα της και τα τρία της παιδιά που ζουν στη Θεσσαλονίκη, για να τον ακολουθήσει στη Λήμνο, καθώς επισκεπτόταν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και έμενε για αρκετό καιρό στο νησί. Τα στοιχεία που προσκόμισε 48χρονη στην Αστυνομία και τον εισαγγελέα, φέρεται ότι τους έπεισαν, καθώς αφέθηκε αμέσως ελεύθερη. Μάλιστα, φέρεται να προσκόμισε δύο στρατιωτικές υπηρεσιακές ταυτότητες.

Στη μία εμφανιζόταν ως «αδερφή» του άγαμου αρχιμανδρίτη στρατιωτικού ιερέα, για να τρώει στη Στρατιωτική Λέσχη της Λήμνου, και στην άλλη ως σύζυγος ενός ανύπαρκτου λοχαγού, για να ταξιδεύει δωρεάν με το στρατιωτικό αεροπλάνο C-130. Διατάχθηκε ΕΔΕ που έχει διατάξει το ΓΕΕΘΑ και ο 40χρονος ιερέας θα δώσει εξηγήσεις σχετικά με καταγγελίες που αφορούν παράνομη οπλοφορία, ξυλοδαρμούς και παράνομες-λόγω της ιδιότητάς του- ερωτικές σχέσεις.

Πηγή: espresso
madata.gr- Star.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης