Ραδιοφωνικά ζωντανή η μετάδοση του αυριανού ντέρμπι


Αύριο Κυριακή αρχίζει τις υποχρεώσεις της η Αναγέννηση Άρτας, στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την ομάδα της Ν. Ιωνίας 


Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει σήμερα, αλλά λόγω προβλήματος του γηπέδου της Νέας Ιωνίας, αυτός μεταφέρθηκε για αύριο και θα γίνει στο κλειστό του Δούκα (Δαϊς) και το ντέρμπι αυτό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27/10 και ώρα 16.30 όπως προαναφέραμε της Α1 Γυναικών ανάμεσα στη Νέα Ιωνία και στην Αναγέννηση Άρτας.

Για τον αγώνα αυτόν έχει προγραμματιστεί ραδιοφωνική μετάδοση και θα μπορείτε να την ακούσετε από το Inside KAP web Radio την αναμέτρηση αυτή σε περιγραφή Αλέξανδρου Πιπεριά.

Οι προπονητές των ομάδων έκαναν δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ:
 
Ο τεχνικός της Αναγέννησης Άρτας, Σίμπι Ντοιτσίνοφ, δήλωσε:
«Προσωπική μου άποψη είναι ότι το πρωτάθλημα θα έπρεπε να αναβληθεί για περίπου ένα μήνα. Αγωνιστικά εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε βάλει υψηλούς στόχους και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο «μπαμ». Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι και έτυχε να είναι το πρώτο μας στη σεζόν.
Είναι σίγουρο ότι έχουμε καλύτερο υλικό από πέρσι και περισσότερες επιλογές».

 
Από την πλευρά της η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας, Σοφία Ναϊσίδου, υπογράμμισε:
«Παρότι δεν υπάρχει χρόνος για προσαρμογή, έχοντας δύο συνεχόμενα ντέρμπι, είμαστε μια ομάδα που έχουμε θέσει ως στόχο πρωτάθλημα και κύπελλο. Περιμένω την ομάδα μου να ξεδιπλώσει το ταλέντο της και να παίξει γρήγορο χάντμπολ με καλές άμυνες κόντρα σε έναν πάντα υπολογίσιμο αντίπαλο. Σεβόμαστε την Αναγέννηση Άρτας, αλλά και εμείς έχουν την δική μας δυναμική και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».
 
Α1 Γυναικών (2η αγωνιστική)
Σάββατο 26/10
Γιαννιτσών 18:00, Μέγας Αλέξανδρος- Αμύντας Αμυνταίου (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Αγγελίδης)
Κυριακή 27/10
Δαϊς 16:30, ΟΦ Νέας Ιωνίας- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (Τσάκωνας- Καραπάνος, Μίγκας)

Πηγή:http://handballteam.blogspot.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης