Τσιανάκας και Χαχούλης υποψήφιοι Δήμαρχοι για τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων

Δύο νέες υποψηφιότητες για τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες

Η μία είναι αυτή του Γιώργου Τσιανάκα με καταγωγή από τα Θεοδώριαννα, και η δεύτερη του Φώτη Χαχούλη από το Γραικικό Άρτας



Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Άρτας Γιώργος Τσιανάκας, ανακοίνωσε ότι κατέρχεται υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων και προς τούτο οργανώνεται ώστε να είναι πανέτοιμος για την εκλογική μάχη που θα δοθεί σε επτά μήνες και κάτι.

Τζουμερκιώτης στην καταγωγή ο Γ. Τσιανάκας υποστηρίζει ότι γνωρίζει άριστα τις ανάγκες των συμπατριωτών του καθώς κι αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να επέλθει η ευημερία και η ανάπτυξη ζωντανεύοντας και πάλι η περιοχή, την οποία θεωρεί ξεχασμένη.

Φώτης Χαχούλης

Ο Φώτης Χαχούλης από το Γραικικό Άρτας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, επιβεβαιώνει ότι θα καταθέσει συνδυασμό για τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων  

Το ψηφοδέλτιό του θα φέρει όλα τα χαρακτηριστικά της ανεξάρτητης καθόδου, θα περιλαμβάνει ανθρώπους έτοιμους να προσφέρουν μακριά από ιδιοτέλειες και σκοπιμότητες, ευρισκόμενοι πάντοτε δίπλα στον πολίτη και τις καθημερινές του ανάγκες. 

Ο ίδιος τους θέλει όλους μάχιμους και αποφασισμένους για ρήξεις και συγκρούσεις με την εξουσία όταν διαπιστώνεται πως αντιστρατεύονται τα συμφέροντα της περιοχής, κάτι που αποτελεί και προσωπικό του χαρακτηριστικό γνώρισμα.

Ο Φώτης Χαχούλης είναι αυτός που δημιούργησε, με ίδια οικονομικά μέσα, τις «Λαογραφικές ρίζες Πέτρος Χαχούλης» που αποτελούν αδιάσπαστη ενότητα έρευνας, ταξινόμησης και ανάδειξης του παραδοσιακού – λαϊκού πολιτισμού, που εγκαινίασε το καλοκαίρι, αποτυπώνοντας την αγάπη και το μεράκι, σ’ ένα χώρο, ο οποίος κερδίζει το θαυμασμό. 

Διαμένει πλέον μόνιμα στο Γραικικό και μέλημά του είναι η προσφορά στον τόπο που γεννήθηκε.

Πηγή: taxydromosartas.gr


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης