Επίσκεψη Γιοχάνες Χαν σε Ήπειρο και Ιόνια Νησιά

 

«Βρισκόμαστε σε προχωρημένο στάδιο για τους αυτοκινητόδρομους» δήλωσε πριν από λίγες ημέρες


Τις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων (Κέρκυρα) και Ηπείρου (Γιάννενα)  θα επισκεφθεί το διήμερο 4-5 Νοεμβρίου ο αρμόδιος για την Περιφερειακή Πολιτική Επίτροπος, Johannes Hahn.  
 
Πρόκειται για την τέταρτη επίσκεψή του φέτος, που αποτελεί μέρος της "περιοδείας" που πραγματοποιεί στις 13 ελληνικές Περιφέρειες προκειμένου να βοηθήσει τους τοπικούς εκπροσώπους και τους επιχειρηματίες στο σχεδιασμό των προγραμμάτων για το διάστημα 2014-2020.

Σε δηλώσεις του ο Ευρωπαίος Επίτροπος, αναφέρθηκε  στο ζήτημα της ολοκλήρωσης των διαδικασιών παραχώρησης των αυτοκινητοδρόμων, για τους οποίους είπε ότι βρισκόμαστε σε προχωρημένο στάδιο. 
 
«Όπως μου αναφέρουν οι υπηρεσίες μου - πρόσθεσε-  έχουν λάβει από την Αθήνα τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για την έγκριση των έργων κατασκευής αυτοκινητοδρόμων με εξαίρεση την τελική επιβεβαίωση από ελληνικής πλευράς ότι έχουν συναφθεί όλες οι συμφωνίες με τα ενδιαφερόμενα μέρη στην Ελλάδα. Μόλις έχουμε αυτή την πληροφορία, η έγκριση θα είναι δυνατή. Έχω πλήρη επίγνωση της σημασίας των έργων αυτών για την ελληνική οικονομία και του σημαντικού ρόλου των περιφερειακών ταμείων της ΕΕ για την πορεία της Ελλάδας προς την ανάπτυξη και για την υποστήριξη των πολιτών της».

proinoslogos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης