Οι άπιστες προτιμούν τα ελληνικά νησιά


Τα ελληνικά νησιά βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων των «άτακτων» γυναικών! 

Στις γραφικές παραλίες και τα καταγάλανα νερά τους μπορούν να ικανοποιήσουν τις πιο ανέφικτες σεξουαλικές επιθυμίες τους, να τονώσουν τη λίμπιντό τους με πικάντικες εξωσυζυγικές σχέσεις και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.


Σύμφωνα με έρευνα της αγαπημένης ιστοσελίδας Asleymadison.com των απανταχού... άπιστων συντρόφων με θέμα τις εξωσυζυγικές σχέσεις, οι περισσότερες γυναίκες που χρησιμοποίησαν την εφαρμογή TravellingWoman.com επέλεξαν την Ελλάδα για να περάσουν λίγες ημέρες με τον εραστή τους.

Νούμερο ένα δημοφιλής προορισμός για τις άπιστες παντρεμένες ή δεσμευμένες είναι η μαγευτική Σαντορίνη, την οποία φέτος επέλεξαν εκατοντάδες γυναίκες από κάθε γωνιά του πλανήτη προκειμένου να συναντήσουν τον εραστή των ονείρων τους... Ακολουθούν η Μύκονος, η Κρήτη, οι Σπέτσες, η Υδρα, η Ιος, η Πάρος και τέλος η Νάξος.

«Το Travelling Woman δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες μέλη της ιστοσελίδας να επιλέξουν τόπο προορισμού, αλλά και να επικοινωνήσουν με 30 υποψήφιους εραστές στην περιοχή που επισκέπτονται και να επιλέξουν ανάμεσά τους» ανέφερε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Asleymadison.com, Κατιλένα Αλπε και πρόσθεσε: «Ολες οι γυναίκες που επέλεξαν τα ελληνικά νησιά δήλωσαν ότι έψαχναν έναν μακρινό επίγειο παράδεισο όπου θα πραγματοποιούσαν τις πιο τρελές καλοκαιρινές φαντασιώσεις τους. Αλλά και η φήμη που ακολουθεί τους Ελληνες, ότι είναι κορυφαίοι εραστές, έπαιξε σημαντικό ρόλο. Ολες θέλησαν να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου».

Η 36χρονη Sandy, παντρεμένη χωρίς παιδιά, θέλησε να μοιραστεί την εμπειρία της με τους φίλους της στην ιστοσελίδα. Οπως ανέφερε, έφτασε στη Μύκονο, όπου συνάντησε τον Ελληνα εραστή της. «Πέρασα ονειρεμένες διακοπές και γύρισα στον άνδρα μου... ανανεωμένη» γράφει!

Και η 40χρονη Debbie, όμως, έφτασε με τις φίλες της στη Σαντορίνη θέλοντας να γιορτάσει τα γενέθλιά της: «Ολες μας συναντήσαμε αγόρια και περάσαμε αξέχαστα. Ηταν ένα υπέροχο διάλειμμα μακριά από τον άνδρα μου και τα παιδιά μου» ανέφερε.
madata.gr
Espressonews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ