ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ...Αξίζει η όλη προσπάθεια !!!


Οινοποιείο, στις Κουνιες, στη Ράμια Άρτας-Κεντρικά Τζουμέρκα!

Αξίζει κανείς να βρεθεί εδώ για να προμηθευτεί θεσπέσιο κρασί αλλά και για να γνωρίσει όλη την διαδικασία παρασκευής κρασιού...


Από την παραγωγή-καλλιέργεια των σταφυλιών έως και την εμφιάλωση!

Αν κάποιος λοιπόν ανεβαίνει προς Τζουμέρκα να μην αμελήσει να σταματήσει στον συνοικισμό Κούνιες στο Οινοποιείο του Γ. Λαμπράκη και να δοκιμάσει το κρασί που φτιάχνεται εκεί από την τοπική ποικιλία σταφυλιού ζαμπέλα. 

Από ότι γνωρίζουμε η όλη επιχείρηση ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2010 και μέχρι σήμερα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του κρασιού, αλλά και των καταναλωτών.

Ελπίζουμε σύντομα να έχουμε στον "Α" πλήρες ρεπορτάζ από αυτό το οινοποιείο, το οποίο μέσα σε δύσκολους καιρούς ξαναγυρίζει πίσω στη Τζουμερκιώτικη παράδοση, αλλά ταυτόχρονα φωτίζει προς την σωστή κατεύθυνση και υποδεικνύει με την παρουσία και την δραστηριότητά του το μέλλον αυτής της περιοχής....!!!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ