Την Τετάρτη στη Δωδώνη οι κτηνοτρόφοι της Ηπείρου

Για τραγική κατάσταση κάνουν λόγο οι Ηπειρώτες κτηνοτρόφοι καθώς η νέα οικονομική πολιτική που ασκείται από τη διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας Δωδώνη, έχει οδηγήσει τους περισσότερους απ' αυτούς σε αδιέξοδο

Οι κτηνοτρόφοι εξετάζουν πλέον τις μορφές των κινητοποιήσεων στις οποίες θα προχωρήσουν, χωρίς να αποκλείεται και το κλείσιμο της Εγνατίας Οδού.


Οι κτηνοτρόφοι της Θεσπρωτίας πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής, στην Γλυκή, συνεδρίαση προκειμένου να αποφασίσουν για τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιήσουν. 

Στη συγκέντρωση παρενέβησαν τα μέλη του Πανηπειρωτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού ΔΩΔΩΝΗ Νίκος Ζήκος (Γιάννενα), Σπύρος Λώλος (Θεσπρωτία), Μιχάλης Τζίμας (Γιάννενα) καθώς και ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Παπαδιώτης Αριστοτέλης (Πρέβεζα).

Oμόφωνη ήταν η απόφαση για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Τετάρτης έξω απο τη ΔΩΔΩΝΗ.

Την προσεχή Τετάρτη λοιπόν οι κτηνοτρόφοι έχουν δώσει ραντεβού στις 11:00 το πρωί έξω από την Γαλακτοβιομηχανία. Εκεί θα αποφασίσουν και για πορεία στα Γιάννενα την ίδια ή άλλη μέρα καθώς και για όποιες άλλες μορφές κινητοποιήσεων.

Εδώ και αρκετούς μήνες, η Δωδώνη καθυστερεί δραματικά τις πληρωμές και δεν προβαίνει στην εκκαθάριση, ενώ στους παραγωγούς δεν έχει ακόμα εξοφληθεί ο Μάρτιος και ήδη μπαίνουμε στο 2ο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.

epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης