Οι Ραδοβυζινοί τιμούν την προστάτιδά τους


Η Ομοσπονδία Ραδοβιζινών Αρτας ανακοινώνει ότι την Κυριακή πρωί 11 Αυγούστου 2013 θα τελεστεί θεία λειτουργία μετά αρτοκλασίας στην Ιερά Μονή Ροβέλιστας Αρτας

Η λειτουργία τελείται με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας στα πλαίσια των καθιερωμένων εκδηλώσεών της στον τομέα του πολιτισμού και της διατήρησης των αρχών και αξιών της κοινωνίας μας. 


Η εκδήλωση έχει καθιερωθεί να διοργανώνεται κάθε χρόνο στις αρχές Αυγούστου.

Η Παναγία η «ΡΟΒΕΛΙΣΤΑ» έχει θεσπιστεί με ομόφωνο ψήφισμα όλων των μελών της Ομοσπονδίας μας ως Προστάτιδα των Ραδοβιζινών. Παρακαλούνται όλοι οι Ραδοβιζινοί να τιμήσουν με τη παρουσία τους την εκδήλωση και να εκφράσουν τη θρησκευτική τους ευλάβεια στη Παναγία, την Θεομήτορα και Μητέρα όλων μας.

Παρακαλούνται επίσης η Εκκλησιαστική Αρχή, η Δημοτική Αρχή του Δήμου μας και των παρακείμενων Δήμων του Νομού Αρτας, οι Κρατικές Αρχές του Νομού, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι και Αδελφότητες των χωριών του Ραδοβιζίου, αλλά και όλοι οι θεσμικοί παράγοντες του Νομού Αρτας που στοχεύουν στην ανάδειξη του πολιτισμού και την διαφύλαξη των χριστιανικών ηθών, να συνδράμουν για την επιτυχία της εκδήλωσης και την ανάδειξή της ως κεντρικό γεγονός θρησκευτικής συνάθροισης και λατρείας των Ραδοβιζινών.

Σήμερα που η κοινωνία κλονίζεται όλο και περισσότερο από τα καθημερινά προβλήματα και ταλαντεύεται στο χάος της αβεβαιότητας, η συμπροσευχή μας στη Παναγία θα είναι ανακούφιση, θα είναι ελπίδα, θα είναι ενδυνάμωση.

Όλοι λοιπόν την Κυριακή το πρωί 11 Αυγούστου 2013 να βρεθούμε στη Μονή Ροβέλιστας, να πλημμυρίσουμε το χώρο και το περίβολο του Ναού, να συμπροσευχηθούμε για το καλό της πατρίδας μας, των δικών μας, του εαυτού μας.

Ο Πρόεδρος Γιώργος Κουρτέσας

Η Γραμματέας  Γεωργία Βασιλάκη

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης