Ξεκινά η ανάβαση «Pikes Peak»


Ο «Αγώνας στα σύννεφα», με στόχο το όριο των 9 λεπτών

 Όλα είναι έτοιμα για την εκκίνηση της 91ης διοργάνωσης Pikes Peak International Hill Climb που γίνεται στη διάσημη διαδρομή της πολιτείας του Oregon.


O αγώνας μεταδίδεται ζωντανά από την ιστοσελίδα της Red Bull και περιλαμβάνει όλες τις κατηγορίες, αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να θαυμάσετε τον Sebastian Loeb με το Peugeot του στην προσπάθειά τους να σπάσουν το όριο των 9 λεπτών (το όριο των 10 λεπτών έσπασε είχε σπάσει πέρυσι).

Και ακόμη τον Greg Tracy να κάνει ντεμπούτο με τετράτροχο όχημα στον Αγώνα προς τα Σύννεφα μέσα σε ένα ηλεκτρικό Mitsubishi MiEV Evolution II (του Nobuhiro «Monster» Tajima).

Επίσης, να παρακολουθήσετε τον πολυνίκη Carlin Dunne στην προσπάθειά του να σπάσει το ρεκόρ της ανάβασης με την ηλεκτρική Superbike της Lightning Motorcycles. Ο Carlin έχει ήδη κάνει τον ταχύτερο χρόνο ever με συμβατική ή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, κατά τα φετινά δοκιμαστικά.

Για να απολαύσετε την μοναδική αυτή διοργάνωση, αρκεί να μπείτε στην RedBull.tv ή στην ιστοσελίδα του Pikes Peak International Hill Climb.

Η σειρά με την οποία θα ξεκινήσουν οι διάφορες κατηγορίες είναι:

Pikes Peak 1205
Pikes Peak Superbike 750
Heavyweight Supermoto
Pikes Peak 450
Pikes Peak 250
Quad Modified
Vintage Motorcycle
Side Car
Exhibition Power Sports
Exhibition Power Sports-

Ακολουθεί διάλειμμα ώστε να κατέβουν οι μοτοσυκλέτες από την κορυφή και πάι στην εκκίνηση οπότε και γίνεται παρέλαση οχημάτων:

Ulimited
Time Attack
Electric
Open Wheel
Pikes Peak Open
Exhibition
Pikes Peak Vintage











Θανάσης Χούντρας
newsbeast.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ