Greek «καμάκι» στην πρόεδρο της Yahoo!


«Με λένε Τζόρτζ Πόλις. Έχω 2.000 μετοχές της Yahoo. Είμαι Έλληνας και βρωμόγερος και εσύ δείχνεις πολύ γοητευτική» είπε στην 38χρονη Μαρίσα Μάγιερ ένας Ελληνοαμερικανός επενδυτής Ξανθιά, γοητευτική, γυναίκα με κύρος και εξουσία. (Βίντεο)


Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Yahoo, Μαρίσα Μάγιερ, είναι μία γυναίκα με όλα τα... προσόντα, τα οποία είθισται να «κεντρίζουν» το ενδιαφέρον των αντρών. Μολονότι, μάλιστα, είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού, η 38χρονη CEO φαίνεται πως εξακολουθεί να ελκύει το αντίθετο φύλο, δίχως η οικογενειακή της κατάσταση να λειτουργεί... αποτρεπτικά.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε και ο ελληνικής καταγωγής επενδυτής Τζόρτζ Πόλις, ο οποίος, όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στη Huffington Post, σηκώθηκε όρθιος σε πρόσφατη γενική συνέλευση της Yahoo και φλέρταρε απροκάλυπτα την 38χρονη Μάγιερ.

«Με λένε Τζόρτζ Πόλις. Έχω 2.000 μετοχές της Yahoo. Είμαι Έλληνας και βρωμόγερος και εσύ δείχνεις πολύ γοητευτική, Μαρίσα». Αυτό σηκώθηκε και δήλωσε ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, πριν αρχίσει να μιλάει για το πόσο θυμωμένος είναι σχετικά με το θέμα των μερισμάτων. Όσο για την ίδια τη Μάγιερ, παρά τα διάφορα... χαχανητά στο ακροατήριο, προτίμησε να μην απαντήσει...

Η Μάγιερ ήταν ένα από τα πιο βασικά στελέχη της Google για πολλά χρόνια, πριν μεταπηδήσει στη Yahoo. Γεννημένη στις 30 Μαϊου του 1975 και με σπουδές στην Πληροφορική και την Τεχνητή Νοημοσύνη, θεωρείται μία από τις πιο ισχυρές γυναίκες παγκοσμίως στο χώρο της τεχνολογίας, αλλά και από τις πιο γοητευτικές...


Watch The Dirty Old Greek Man Make Marissa... από stefanelonikitelo

http://www.protothema.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης