Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου

 
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 3ης Ιουνίου.


Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος: Παππάς Ευάγγελος (επανεξαλέγη) Α’ Αντιπρόεδρος: Χρήστου Παύλος Β’ Αντιπρόεδρος: Λαμπρούσης Κωνσταντίνος Γεν.Γραμματέας: Καρζής Γεώργιος Ειδ. Γραμματέας: Παναγιώτου Δημήτριος Ταμίας: Κιτσούλης Ελευθέριος (επανεξελέγη) Αναπ.Ταμίας: Κωλέτση-Λιόντου Ευαγγελία Έφορος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Γιώτης Σωτήριος Έφορος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων: Μαύρου Ρωξάνη (επανεξελέγη) Μέλη: Παπαγιάννης Δημήτριος Σταύρου Ελευθερία

Λίγα λόγια για την Ομοσπονδία Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου 

Η Ομοσπονδία Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου ιδρύθηκε το 1979 και έχει έδρα την Αθήνα. Εκπροσωπεί 39 αδελφότητες, πολιτιστικούς και περιβαλλοντικούς συλλόγους της ιστορικής περιοχής Λάκκας Σουλίου των Νομών Ιωαννίνων και Πρέβεζας.

Οι απόδημοι μέλη των αδελφοτήτων και συλλόγων που εκπροσωπεί η ομοσπονδία ξεπερνούν τους 16.000. Σκοπός της Ομοσπονδίας Ηπειρωτών Λάκκας Σουλίου είναι η διατήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, η ανάδειξη μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις της ομορφιάς της Λάκκας Σουλίου, η συνένωση των απόδημων με την γενέτειρα περιοχή και άλλα.

Διοργανώνει, συμμετέχει ή στηρίζει πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις σε όλο το λεκανοπέδιο Αττικής αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Λάκκας Σουλίου. Διατηρεί ένα πολύ ‘ζωντανό’ χορευτικό συγκρότημα το οποίο συμμετέχει σε σειρά εκδηλώσεων και προβάλει με μεγάλη επιτυχία τους παραδοσιακούς χορούς των Σουλιωτών και της Ηπείρου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ