Γιατρός πιάστηκε να ασελγεί σε ασθενή του!


Σάλο στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ένα βίντεο το οποίο δείχνει ένα γιατρό να ασελγεί πάνω σε γυναίκα δημοσιογράφο η οποία υποδύθηκε την ασθενή για να καταγράψει σε κρυφή κάμερα τις αρρωστημένες ορέξεις του γιατρού. 


 Συγκεκριμένα οι συντελεστές της εκπομπής «Striscia la Notizia», μετά από δεκάδες καταγγελίες που είχαν δεχτεί για το γιατρό αποφάσισαν να ερευνήσουν το θέμα. Έτσι έβαλαν σα «δόλωμα» μια καλλίγραμμη δημοσιογράφο της εκπομπής, η οποία υποδύθηκε την ασθενή.

Έτσι η νεαρή δημοσιογράφος, έκλεισε ραντεβού στο ιατρείο του, στην περιοχή Quadraro στη Ρώμη και εμφανίσθηκε την προκαθορισμένη ώρα.

Μέσα στην τσάντα της όμως, που την άφησε «τυχαία» απέναντι από το κρεβάτι εξέτασης, είχε καμουφλαρισμένη μια μικρή κάμερα που κατέγραφε τα πάντα.

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο, αφού η ασθενής ξάπλωσε, ο γιατρός καθώς της εξετάζει το στήθος σκύβει και αρχίζει να την φιλάει στις θηλές. Μέσα στον παροξυσμό του και ενώ το θύμα του ζητάει να σταματήσει, εκείνος αρχίζει να τις ψιθυρίζει ερωτόλογα.

Όταν επιτέλους η εξέταση τελειώνει και καθώς της γράφει μια συνταγή, της στέλνει φιλάκια.

Τότε εισβάλλει στο ιατρείο-κολαστήριο, το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής.

Ο γιατρός βγαίνει εκτός εαυτού και αρχίζει να ξυλοκοπεί με μανία όχι μόνο τον οπερατέρ αλλά και το δημοσιογράφο.

Στη συνέχεια, αρπάζει το μικρόφωνο και το χρησιμοποιεί σαν όπλο και ορμάει πάλι στριφογυρίζοντας το με δύναμη πάνω από το κεφάλι του.

Δείτε το απίστευτο βίντεο που έχει προκαλέσει παγκόσμια οργή και θυμό.

madata.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ