ΤΕΛ ΑΒΙΒ: Ενθουσιασμός για τη Χαρούλα Αλεξίου


Με ενθουσιασμό και πλήθος χειροκροτημάτων υποδέχθηκε το ισραηλινό κοινό τη διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Χάρις Αλεξίου στις δύο συναυλίες που έδωσε στο Ισραήλ και στην κατάμεστη αίθουσα του Mann Auditorioum του Τελ Αβίβ, στις 26 και 27 Ιουνίου, σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Τελ Αβίβ. (Βίντεο)


Η Χάρις Αλεξίου αποθεώθηκε από το ακροατήριο που χειροκροτούσε όρθιο επί δέκα και πλέον λεπτά, αποδίδοντας φόρο τιμής στη μεγάλη ερμηνεύτρια.

Η Αλεξίου εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Ισραήλ πριν από 22 χρόνια και έχει χτίσει μια σχέση αγάπης εμπιστοσύνης και εκτίμησης με το κοινό της χώρας. Πολλά τραγούδια της έχουν διασκευαστεί στα εβραϊκά και έχουν γίνει γνωστά από τον ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνη Yuda Poliker, τον οποίο και ευχαρίστησε δημοσίως. Η καλλιτέχνης ερμήνευσε και δύο εβραϊκά τραγούδια, προκαλώντας την έντονη συγκίνηση και τις επιδοκιμασίες του κοινού.

Ο γενικός διευθυντής της Φιλαρμονικής δήλωσε ενθουσιασμένος που η Ορχήστρα φιλοξένησε μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες τραγουδίστριες και εξέφρασε την εκτίμηση ότι πρόκειται για ένα μοναδικό συνδυασμό του ελληνικού ταμπεραμέντου και της άψογης μουσικής εκτέλεσης. Στη συναυλία συμμετείχαν 80 μουσικοί υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Πυλαρινού.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ