Τρία οδικά έργα της Άρτας στο ΕΣΠΑ


Τρία οδικά έργα που αφορούν Δήμους της Π.Ε. Άρτας, εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ με χθεσινές αποφάσεις που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης

Τα δύο εξ αυτών, θα κατασκευαστούν στο Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη. Το πρώτο αφορά τη βελτίωση του δρόμου Σκουληκαριά – Βελετζικό, μήκους περίπου 6,76 χλμ,  με προϋπολογισμό 4.850.000 ευρώ. 


Προβλέπονται χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα, οδοστρωσία, ασφαλτικά και σήμανση - ασφάλιση.

Το δεύτερο αφορά την ολοκλήρωση του δρόμου Μηλιανά – Μεσόπυργος, μήκους 6,74 χιλιομέτρων, με προϋπολογισμό 4.400.000 ευρώ. Θα εκτελεστούν χωματουργικές εργασίες, τεχνικά έργα, οδοστρωσία, ασφαλτικά και σήμανση - ασφάλιση. 

Το τρίτο έργο θα κατασκευαστεί στο Δήμο Αρταίων και αφορά συγκεκριμένα τη βελτίωση της δημοτικής οδού  από Επαρχιακή οδό Άρτας – Ροδαυγής (Σκαμνιά) έως γέφυρα π. Αράχθου (ΔΕΗ) Δυτικά Βλαχέρνας, προϋπολογισμού 1.910.000 ευρώ. 

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης αφορά τη βελτίωση της οδού, μήκους 3+389,48 μ. που παρακάμπτει τους οικισμούς Γραμμενίτσας και Βλαχέρνας, προκειμένου να χρησιμοποιείται κύρια από τα απορριμματοφόρα που θα κινούνται προς το ΧΥΤΑ. 

 epiruspost.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ