Τα τμήματα των αρχαρίων κολυμβητών έκλεψαν την παράσταση


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος για 8η συνεχή χρονιά η ''8η Γιορτή Κολύμβησης ΔΟΞΑ 2013 παιδιά 7,8 & 9 ετών'' που διοργάνωσε το κολυμβητικό τμήμα του Α.Ο. ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης την Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 400 κολυμβητές από 12 ομάδες του Αγρίνιο, των Ιωαννίνων, της Κέρκυρας και της Άρτας.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με επίδειξη των αρχαρίων τμημάτων του Συλλόγου μας που έκλεψαν την παράσταση και καταχειροκροτήθηκαν.

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των μικρών κολυμβητών, όλων των ομάδων, που συμμετείχαν στο αγωνιστικό μέρος της εκδήλωσης.

Όλοι οι κολυμβητές βραβεύτηκαν με μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα. Στο δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε ο ΑΟ Δόξα αναφέρεται μεταξύ άλλων: "... Ευχαριστούμε τους συλλόγους για τη συμμετοχή τους, συγχαρητήρια στους κολυμβητές για την προσπάθειά τους και καλό καλοκαίρι σε όλους.

Το τμήμα κολύμβησης του Συλλόγου μας έχει προγραμματίσει το καθιερωμένο πια καλοκαιρινό Party για τους κολυμβητές μας και τους γονείς τους την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 στην ταβέρνα "Στο Ποτάμι" δίπλα στο ΚΤΕΛ, πίσω από το γήπεδο της Δόξας στις 8:30μμ και τους καλεί για να γνωριστούν και να διασκεδάσουν".

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ