ΚΑΜΠΗ: Αναζήτηση για πιθανή αυτοκτονία…


Τον ποταμό Λούρο, ερευνούν αυτή την ώρα ομάδες της ΕΜΑΚ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία 

Δύο περαστικοί, απ’ την Γέφυρα στον ποταμό Λούρο κοντά στην Καμπή, είδαν χθες το απόγευμα 32χρονη γυναίκα, μητέρα 3 παιδιών, να προσπαθεί να πηδήξει τα κιγκλιδώματα της γέφυρας, χωρίς όμως να είναι βέβαιοι ότι έπεσε στο ποτάμι, με ότι αυτό συνεπάγεται. 


Ακολούθησε καταγγελία της οικογένειας της 32χρονης μητέρας, για εξαφάνιση και σήμανε για την Αστυνομία της περιοχής, συναγερμός, με σκοπό να ερευνηθεί όλο το ποτάμι, για να δοθεί απάντηση, στο αν η γυναίκα είχε καταφέρει να πέσει στο ποτάμι, να προβεί δηλαδή στο απονενοημένο διάβημα.

Οι πρώτες έρευνες, δεν έφεραν αποτέλεσμα και απ’ το Αστυνομικό Τμήμα ζητήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Αυτή την ώρα, μέσα στο ποτάμι, βρίσκεται ομάδα της ΕΜΑΚ, η οποία ερευνάει το ποτάμι, σ΄ όλο το μήκος του ποταμού, απ’ την Γέφυρα και κάτω.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Η 32χρονη, ζούσε στην Καμπή και διατηρούσε κατάστημα, χωρίς να δείχνει ότι αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Το γεγονός αυτό, προβλημάτισε όσους την γνώριζαν, μιας και δεν περίμεναν μια τέτοια εξέλιξη.

Πάντως απ’ την Αστυνομία επισημαίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, πως γίνεται έρευνα για πιθανή αυτοκτονία και δεν θεωρούν δεδομένη την αυτοκτονία.

gnomiartas.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

ΑΡΤΑ: Βρέθηκε νεκρός ο Κώστας Μάης