Τατουάζ με τη σβάστικα έχει ο 17χρονος στην Κέρκυρα

 
Τατουάζ με τη σβάστικα και σύμβολα που χρησιμοποιεί, όπως αναφέρουν «ΤΑ ΝΕΑ», η Χρυσή Αυγή και νεοναζιστικές οργανώσεις είχε στο σώμα του ο κατά δήλωσή του 17χρονος Αφγανός, ο οποίος επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αρτινή 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα και την πέτα από τοιχία ύψους 8 μέτρων.

Τα σύμβολα αυτά έβαλαν σε σκέψεις και έντονο προβληματισμό τους αρμόδιους αστυνομικούς. Το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό ο 17χρονος το έχει στο αριστερό μπράτσο, μαζί με δύο γράμματα (N και R). 
 
Στην πλάτη του έχει ένα σήμα παρόμοιο με τον κελτικό σταυρό – σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων-, ενώ στον θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί. Τα σύμβολα τράβηξαν αμέσως την προσοχή των αστυνομικών κατά την εξέτασή του. Στις επίμονες ερωτήσεις τους, όμως, ο αλλοδαπός δράστης δεν απάντησε.



Αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση σχετικά με το πότε και που έκανε τα τατουάζ. Αρνήθηκε να απαντήσει, ακόμη, και στο αν έχει εκτίσει ποινή σε φυλακή καθώς και σε οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το παρελθόν του. 
 
Δεν έδωσε καμία απάντηση για τους λόγους που χρησιμοποιούσε τέτοιου είδους σύμβολα, αν και ο ίδιος, όπως δηλώνει, είναι μουσουλμάνος. Να σημειωθεί ότι ο δράστης επέδειξε χαρτιά που τον παρουσίαζαν να έχει υποβάλει αίτημα για χορήγηση πολιτικού ασύλου, τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι γνήσια ή πλαστά.

Ιδιαίτερο βάρος πάντως δίνουν οι αστυνομικοί στην έρευνα για να διαπιστώσουν αν τα στοιχεία ταυτότητας που παρουσιάζει είναι αληθινά. Επιφυλάξεις εκφράζουν και για την ηλικία του – αν δηλαδή είναι 17 χρονών, όπως ο ίδιος δηλώνει, καθώς φαίνεται μεγαλύτερος. Για τη βίαιη επίθεση εις βάρος της 20χρονης φοιτήτριας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο είπε: «Την πέταξα γιατί φώναζε “βοήθεια”».

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
real.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ζαμπέλα, το μαργαριτάρι των Τζουμέρκων!

Στυγνός εκληματίας ο χθεσινός ληστής στην Άρτα, σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Γιώργο Ντοκομέ